Tag Archive | tempat makan menarik di Kota kinabalu

Malam Mood @ Jesselton Point KK

Part 2 : Tanjung Aru @ Kota Kinabalu

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

lepak-lepak di Jesselton Point waktu malam memang satu idea yang menarik… dan kat sana pada waktu malam sangat meriah dengan orang dan best dinner kat sana.. relax menikmati makan malam sambil menghirup angin laut…

kebetulan malam tu nak jumpa kawan kepada kawan Ammi ni.. jadi perjumpaan di adakan di Jesselton Point.. tak menyesal pergi sana.. besttttt…

malam tu jugak kami berbincang pasal tempat-tempat yang wajib kami kena pergi… antaranya pasar di Sinsuran, dan tempat-tempat menarik di Ranau / Kundasang iaitu..

Sabah Tea Garden

Tagal Fish Spa

Poring Hot Spring

Mesilau Desa Catle / Diary Farm

Kinabalu Park

Memorial War

semua di atas Ammi pergi kecuali Memorial War sebab tak cukup masa.. hari pun dah mula menggelap…

lepas segala aturcara di rancang… malam tu balik tidur dan esoknya bersiap sedia ke kundasang / ranau… (n_n)

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.