PERTANDINGAN NASYID HIJRAH IPT

29/12/2008…..
Berlangsungnya hari pertandingan nasyid IPT Hijrah yang dituan rumahkan oleh Kolej Universiti Islam Selangor (KUIS)… pesembahan finalis yang mantap-mantap… DeFine tak menang… hanya mendapat tempat ke 4… kami kalah dari segi persembahan sebab kami memang tak berapa suka buat gaya-gaya atas pentas…huhuhuu… kami sempat training dalam masa 2 hari sahaja sebelum ke final… kami membawa lagu “AKU RELA” yang dinyanyikan oleh kumpulan Al-Gebra… kitaorang sangat bertuah sebenarnya sebab kitaoranglah kumpulan pertama yang membawa lagu aku rela ke atas pentas bagi tujuan persembahan…dan thanx a lot for Algebra sebab mengizinkan kami mendapatkan Minus Two Aku Rela dari Nasyeed.com…

Ammi & Define saja je ambil port masuk Pertandingan Hijarah Nasyid IPT  yang berlangsung di Kolej Universiti Islam Selangor… Saingan hebat-hebat wooooo!!!! kecut perut dengar suara diorang.. terutama kat bahagian harmonization diorang.. perghhhh!! no komen la…



masa training sebelum pertandingan


baru lepas peformce

tengah di komen


dah settle pertandingan


tengah perform

tengah tunggu giliran


The Sisters persembahan yang mantoop

varian



Add Image

Mestica buat persembahan salingan

Abg Muadz penuh berjiwa jihad.. meremang dengar suara dia..

juri-juri yang terlibat
(ustz sohibul, ustz asri rabbani, dakmie)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: