WEDDING KAK KIKI

Define dijemput untuk buat persembahan di Majlis Perkahwinan Nur Taqiyah atau nama glamour dia Kak Kiki pada 17 julai (sabtu). Majlis ni berlangsung di Dewan Persidangan Putrajaya. Jamuan bermula jam 12 Tgh sampai 6 ptg (agaknye la kot).. Main Performer pada petang tu adalah kami DeFine dan juga Group Musician Gambelan yang dijemput khas dari Indonesia. overall majlis berjalan dengan lancar sekali… kami perform jam 3 lebih… letih dek non nak tunggu… nk buat mcm manakan… semua tu berlaku sebabbbbbb ada masalah teknikal yang berpunca dari kamiiii..haha siot jeee!!! sepatutnya kami perform jam 2 ptg.. so kami sampai awal la jugak dalam jam 1 ptg macam tu… kami tak bawak soft copy minus one lagu.. just bawak DVD minus one je… tetiba abg technician tu ckp player dia tak leh baca DVD kami…nampak player mcm canggih.. tapiii hampeehhh…lain kali abg technician senyum senyum la selalu… tak rugi pun… pahala!! aduuhhh… gelabah jugak la mulanya.. so terpaksa delay time sampai jam 3 ptg… nasib baik masa tu ada bear kesayang aleep yang tolong amikkan soft copy minus one… kalau tak de dia menangis ooooooooiiiiiiiiiiiii…

kat bawah ni aleep ada beberapa keping gambar yang aleep sempat ambil dari kak fiza.. sksikanlahhhhhh!!!1


dalam jam 3 lebih, lepas makan kami perform.. anggota Define yang lain(bob n shahir) x dapat datang atas sebab-sebab yang tertentu… kami bawak lagu 1 intro dan 2 lagu (aku rela n mad world).. kami perform selepas performance Gambelan..

ni pulak masa aleep sebelum perform..tengah lepak ngan geng BBHEU(jabatan hal ehwal undang-undang).. yang tudung hitam tu nama dia kak idayu(not available).. kami makan-makan dulu.. lauk dia best ooooo.. ada ayam goreng rempah… sambal sotong… ada dalca.. ayam masah merah(kalau x silap).. ada daging (x tau masak apa..tp sedap)

yang kat belakang pakai tudung merah tu namanya kak fiza…. dia pun comel jugak… lepas ni giliran kak fiza pulak ye… hehehe… haa! jangan lupa jemput aleep.

di meja pengantin… meja makan dia panjang.. kalau tengok dari sudut yang jauh mmng nampak grand gilerrr

pasangan pengantin yang comel giler….aleep doakan moga kak kiki bahagia hingga ke syurga..aminnn..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: