Archive | August 2009

Carousel Cafe

Ammi nak sharing 1 tempat untuk berbika puasa.. semalam Ammi ada la tertonton rancangan Wanita Hari Ini… dia ada buat 1 preview kat Carousel Cafe di Palace Of The Golden Horses, seri Kembangan… Ammi xcited sangat nak sharing ni bukan la apa… masa Ammi tengok kat TV.. Mak aiiii sedap giler tahap dewa dia punya hidangan buffet dia.. diorang ni sediakan masakan kampung tapi banyak negara… Ammi tengok macam-macam menu ada… best giler.. yang buat Ammi terliur tu Ammi terpandang 1 menu.. Kambing dia bergolek-golek atas bara api… perrrgggghhh… terliur dekkkkk!!!! tetiba hari ni 27hb Ogos 2009.. dalam surat khabar Metro ada kuar cerita pasal Cafe ni.. so Ammi ada la ambik beberapa keping gambar untuk di tonton dan baca bersama… Ammi rasa mesti mahal la kott… kalau you all nak tau boleh la contact numb Phone yang ada kat dalam pic Ammi letak ni…

article

dalam article ni ada la dia cite skit pasal Cafe tu.. tapi tak detail sangat macam Ammi tengok kat TV semalam.. dalam article ni ada numb phone nak contact.. kot-kot korang berminat..

menu

pic ni tak la nampak sesedap masa kat dalam TV tu.. nampak asap-asap kambing panggang dia.. huhu.. sedapppp!!.. tapi boleh la korang nak buat rujukan skit kan…

Advertisements