HARI USAHAWAN PTPL AMPANG

Hari Usahawan Pusat Teknologi Pengurusan Lanjutan Ampang..

diorang ni ada la buat hari niaga2 ni & bergabung pulak dengan ekspo Anti Dadah. So Ammi pun ada la gi menjenguk program tu.. saja nak meramaikan lagi..

AGENSI ANTIDADAH KEBANGSAAN DAERAH AMPANG

orang-rang yang sedia nak borak2 pasal anti dadah ni..
haaa… ni gambaran kat dalam student centre..diorang buat ekspo tu kat dalam ni laa..
gambar penagih dadah yang bersalah.. kena sebat.. ayoooo!!
sakittttt!!!!
Antara gambar yang HORROR!!!
Dah habis kat dalam..kita gi kat luar pulak.. hehe..macam ni la lebih kurang gambaran Hari Usahawan PTPL Ampang hari tu..kecil-kecilan je.. Ammi tak ambil pot pun.. just jalan2 je.. grai pun tak banyak sangat..
Library book meja masa hari usahawan tu..ada jual nasi lemak pelbagai lauk(lauk kena ambil kat library.. hehe kelakar),air kotak ngan air mineral.
Gerai ni jual macam-macam alat aksesori..ada jual rantai, gelang.. tudung pun ada..
Gerai ni jual sandwich dan minuman ringan..Ammi nak ambil gambar dia skali.. ingatkan spoting..rupa-rupanya pemalu daaaa… tengok!! siap toleh muka tempat lain lagi
gerai jual Vitagen pun ada tau.. walaupun simple diorang tetap maintain berniaga..
Antara menu yang agak laris dijual.. Ammi pernah beli tahun lepas.. hehe..sedap jugak la..
mashmallow yang disalut coklet… huhu.. nampak memang nice giler.. Ammi sempat beli yang ni.. hehe RM1.oo satu.
Syafiq… antara orang kuat yang bertungku lumus menyiapkan ice blanded yang di order oleh orang ramai.. heheh
banyak-banyak gerai, Ammi paling kagum dengan gerai ni.. diorang create pelbagai mini kek yang pelbagai saiz..siap make up make up lagi kek tu.. huhuh.. comel dan cantik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: