RESTORAN TAIWAN HOUSE

Perut laparrr…!! masa tu dah tengahari.. Izzati, Skin, Zara, Fiza, Ain ngan kawan diorang sorang lagi , lupa nama la.. ajak Ammi sekali gi makan kat Restoran Taiwan House .. huhu.. xcitet jugak nk gi sana sebab Ammi tak pernah gi pun sebelum ni.. kami gerak ke restoran tu dalam jam 1.00tgh lebih macam tu la…

Restoran Taiwan House..restoran ni terletakdibangunan Blok A, Depalma Ampang… di bahagian blakang.. tapi actually banyak je branch2 restoran ni kat KL and Selangor.. kat Shopping Complex Ampang Point pun ada jugak.. tempat yang selalu Ammi lepak..hehe

Ni nama dia BBQ Chicken Rice..harga RM10.50 termasuk air

Besarkan mangkuk dia… Haaa..kalau macam ni plak ada beberapa jenis menu dia.. antaranya yang sempat Ammi dan kawan-kawan order ialah Chicken Glass Noodles dan Beef Glass Noodles Soup harga dia RM10.50 termasuk air(Package).. suka hati nak order air apa pun boleh.. tapi ada jugak la air-air dia yang harga asing..

Zara pun pergi juga makan-makan kat situ…Ammi sempat jugak la posing ngan dia

antara member2 Ammi yang pergi ke Taiwan House tu.. Izzaty, Fiza dan lupa la nama lagi sorang tu… jangan marah ek.. sorry ek! oh.. tetiba ingat.. nama dia Nelly.. akhirnyerr!!!

Nyam nyam…. Skin dah asyik sangat menikmati hidangan dia tu… ni gambar candid sebenarnya.. besarkan mangkuk dia kan kan..hoho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: