KOJACK’S “we offer you better”

Sedap wooooooo!!!!!

Tadi lepas hantar report amali.. Ammi nk gi tukar Krim siang Garnier kat Gurdiant ampang Point sebab Ammi tersalah beli la.. mak Ammi nak yang krim malam.. aduhhh.. malunyer nk gi tukar.. heheh.. kebetulan Muzayana & Wawa pun nak gi Amp Point jugak.. so apa lagi.. ikuttt leerrr… mintak tolong diorang untuk tukar krim tu… Thanx a lot to Mu & Wawa.. kalau tak de diorang terpaksa la Ammi pakai topeng H1N1 gi tukar krim tu… sebelum gi Amp Point, Wawa nk beli burger Kojack’s.. so apa lg amik kesempatan la masukkan pasal Kojack’s ni.. haa.. kat bawah ni ada beberapa maklumat pasal lori bergerak ni…
KOJACK’S “we offer you better”
Lori aneh yang bergerak menjual burger Kojack’s…
setiap hari ada.. agak famous di area Ampang point..
macam ni la lori Kojack’s tu…
unikkan… hehehe… pembukus diorang pun Kojack’s punyerrr..
mantoopppp!!!
Lori Kojack’s ni dekat je dengan Ampang Point.
Lori ni ada kat dalam kawasan parking bahagian blakang Ampang Point..

Tempat masak diorang kat dalam lori.





Ammi sempat ambil gambar menu2 yang Kojack’s tampal kat lori dia..

One response to “KOJACK’S “we offer you better””

  1. Bear says :

    Tunjuk menu je ehhhh..Burger nyer manaaaa…manaaa manaaaaa ekekekekeke😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: