NAK PERGI URUT BADAN..SAKIT!!!

Rumah Abg zai… ELITE REFLEKSOLOGI

siapa yang tak pernah sakit belakang tu macam tipu la plak kan… Ammi pergi urut kat umah Abg Zai ni.. kerap jugak la Ammi pergi.. dia urut sangat bangus.. kalau sakit belakang tu confirm hilang punyerr… Ammi ni ada masalah skit.. suka sangat sakit belakang.. xpecially urat belikat ni.. kalau kena confirm tak leh tido malam.. sakit bangatttttt… Abg Zai ni urut pelbagai sakit urat.. oo yee… isteri dia pun mengurut jugak.. so siapa yang wanita2 nak gi urut tu boleh la urut ngan isteria dia.. nama isteri dia Kak Ita… yang bestnyer, bayaran ikhlas ikut kita.. kat bawah ni umah dia.. insyaallah.. selamat punyer.. tak de unsur-unsur negatif

Tepi rumah Abg Zai ni ada tulis papan tanda ni..
nak mudah untuk korang nak cam rumah dia..

ini lah struktur rumah Abg Zai..
panduan nak gi umah dia tu susah skit…
jadi better korang call dulu abg zai ni sebelum gi sana..
nombor tel dia ada kat tepi blog Ammi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: