CUTI-CUTI KE PANTAI

Hirup udara pantai yang tak berapa nak fresh..heheh

Hari tu Bard bagi tau Ammi.. dia nak bawak Ammi gi Nilai.. umah Yepan..Yepan tengah boring kat umah minggu tu.. so..Ammi pun follow je ikut Bard ke Nilai..Ammi tido umah Yepan 1 malam.. best!!..petang tu kami gi jalan-jalan ke Bagan Lalang… sebelum sampai tu, sempat la jugak singgah sana.. singgah sini… hoh.. pastu masa malam kat umah Yepan tu kami tengok Movie.. memang enjoy giler la minggu tu… Ammi malas nak komen panjang-panjang sebab Bard dah cite panjang lebar kat blog dia.. kalau nak baca lebih lanjut buka blog dia…skolblog.com..
haaaaa…orang yang bertanggungjawab yang bawak Ammi ke Bagan Lalang.
apa-apa hal semua bergantung pada si Bard ni..
Ni la umah Yepan..besar..besar…

sbelum bertolak ke Bagan Lalang.. Ammi sempat dibawa oleh Bard & Yepan makan cendol & Rojak yang best kat Nilai.. diorang ni memang tengah ngidam nak makan.. kalau bab makan huhu Ammi join jer..hehehe..

yepan n bard

Yepan & Bard…oarang-orang yang best..
DSC_0368

sunset

Ammi sempat menikmati keindahan Sunset petang tu kat tepi pantai.. asyikkk!!..cantik kan..cantik kan…

ammi

Malam tu sebelum kami dapat makan ikan bakar..kami singgah dulu kat gerai kecik dekat je la ngan restoran ikan bakar tu..kami minum-minum jap sebelum gi makan..

bard, yepan, ammi

pari bakar

malam tu Ammi, Bard & Yepan gi makan ikan bakar kat restoran kat Bagan Lalang tu..penat dek tunggu.. kami sampai petang tu ingatkan dapat la makan…rupa-rupanya meja semua dah di reserve orang wal-awal lagi..kami dapat book meja malam tu untuk jam 9.00 malam..antara menu yang kami order malam tu..Lala Masak Cili, Sayur Campur, Telur Dadar, Tom Yam Sea Food & Nasi Putih..ermmm… boleh tahan.. sedap..actually banyak lagi gambar yang Ammi ambil.. tapiii.. tapiiii…gambar Ammi hilang… huhu..
Sedihhhhh!!!!..

Tags: , ,

One response to “CUTI-CUTI KE PANTAI”

  1. Abah says :

    Yayy berjalan2 ngan Ammi..seronok…lagi2 time makannn makannnnn :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: