Define Feat. Aki (Algebra)

• Algebra – Aku Rela

[audio:akurela.poke]

• Algebra – Puisi Dunia

[audio:puisidunia.poke]

Ammi dapat call dari Bob.. dia cakap Kumpulan Algebra perlukan bantuan Kumpulan Define untuk menjayakan show diorang kat IKIM & UITM.. di UITM tu majlis untuk anak-anak yatim.. Ammi macam terkezut jugak la sebab tak sangka la plak Algebra ajak DeFine featuring ngan diorang.. hehe.. siapa la Define.. hanya penyanyi kumpulan underground je kot… actually Ammi tak leh nak buat keputusan lagi sebab hari tu Define ada show kat Royal Club Selangor.. ada birthday party kawan Ammi kat sana..

pikir punya pikir Ammi pun buat keputusan untuk tolong diorang.. nasib baik show yang dekat IKIM tu Aki dah cancelkan so lega la skit.. kalot jugak kitaorang hari tu sebab show UITM petang & event member Ammi jam 8.00mlm.. hohoho… dah la Ammi demam masa tu.. macam nak pengsan… tapi semua berjalan dengan baik… alhamdulillah…

Define baru sampai

Baru sampai kat salah satu dewan kat dalam UITM tu.. lupa la nama dewan tu.. masa ni Ammi tengah kusyuk dengar talk penceramah masa tu.. hehehe..

Define feat Aki

Define bawak dua lagu.. Aku Rela & Puisi Dunia.. tension skit sebab tak de mic.. demi anak-anak yatim tu.. chaiyyookkkk!!!

sifu nassier

Tak sangka plak Ammi.. rupa-rupanya Sifu Nassier pun ada jugak bagi talk.. Sifu ni adalah orang kuat yang mencipta lirik album Algebra “Yang Benar Tetap Benar”.. Sifu ni orangnya sempoi je… law profile… lembut saja  bila bercakap dengan orang.. heheh… show habis lebih kurang jam 5.00 ptg.. terus cabut balik umah azhar nak ambik budak tu nak gi show kat Royal Club Selangor pulak..

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: