Birthday party yang gempak

• Milestone – I Care about You

[audio:care.poke]

• Adam Lambert – Mad World

[audio:mad.poke]

seumur hidup Ammi.. x pernah Ammi gi majlis hari jadi yang gempak macam ni. majlis ni meraikan kawan Ammi.. Yoges nama dia.. ramai juga yang datang malam tu.. Kump Define pun dijemput utuk membuat persembahan malam tu.. Ammi n Define duduk meja yang sama.. table Ammi banyak kosong so Ammi ajak la Bard & Yepan datang skali malam tu.. hehe.. diorang pakai serba hitam.. rasa macam bonzer Ammi plak.. jangan marah ekk… majlis malam tu bermula pada jam 8.00mlm.. Ammi balik lebih kuranh jam 11.00mlm mcm tu la.. overall majlis tu memang dasyat… ammi bagi gred A+.. hehe

Kelab Diraja Selangor

macam ni la building Kelab Diraja Selangor tu.. banguna ni bersebelahan dengan dataran merdeka je..

dewan

dalam dewan ni dah diletakkan meja ala-ala VIP gitu.. tetamu yang hadir lebih kurang 200 orang tapi rasanyer macam lebih..

Azhar, Bob, Abg Bob, Ammi

ni la table Ammi.. tu sume kawan-kawan Ammi (DeFine Group).. Bard & Yepan pun duduk table yang sama

Yoges & Parents

majlis baru bermula.. kat atas stage tu parents Yoges & juga Yoges.. majlis potong kek sekali.. best best.. tak sabar nak makan kek..

DeFine

Kumpulan Define tengah perform.. actually kami tak prepare sangat malam tu.. lirik pun ada kat atas stage tu.. hehe.. malam tu Define bawak lagu “intro birthday”.. “mad world – edisi Adam Lambert american idol” dan juga lagu “i care about you – edisi milestone”..

menu

menu 2

lauk-lauk malam tu memang sedap… kalau tak silap Ammi malam tu Ammi makan nasi briani.. lauk ayam masak merah.. bergedil.. lauk daging.. sayur campur.. kuih muih.. cendol… banyak lagi la… menu malam tu dibahagikan dua.. vagetarian & non vagetarian… sebab tetamu majlis malam tu campur-campur… hehe..

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: