DeepaRaya @ PTPL 2008

[audio:raya.poke]

Dah lama Ammi nak update picture2 ni.. Ammi terlupa sangat… tetiba jumpa folder picture2 ni so Ammi update je la terus… masa ni PTPL buat sambutan majlis DeepaRaya 2008… setiap school kena buat rumah terbuka masing-masing di tempat yang disediakan lah… so masa raya 2008 tu wakil utuk School Health Science batch Ammi yang kena deco la.. apa lagi… gambar-gambar ni je la yang ada pun…

SHS sem 3

masa ni Ammi dah sem 3.. ni semua kawan-kawan batch Ammi la.. jagan jeles ek.. masa ni Ammi seorang je lelaki.. member2 teruna yang lain tak datang..

Ammi & geng

Ammi & geng posing depan apa ntah nama dia.. lupa sudah… konon ada aura la tu

Ammi & rageene

Ammi sempat gak bergambar ngan Rageene.. macam pinang di belah dua tak?

cik afrah

actually Ammi nak kenalkan pada korang  semua… haaa… yang kat depan dan berbaju kurung biru tu adalah lacturer Ammi.. dia ajar Ammi subjek Mikrobiology 1, 2 & 3…

miss deepa n miss malar

sebelah kiri ni nama dia miss Deepa dan yang berbaju oren tu Pn Malar.. masa Ammi sem 3, miss deepa ni ajar Ammi subjek Anatomy & Fisiology.. Pn Malar pulak ajar Ammi subjek Diagnostik Hematologi 1, 2 & 3… sekarang ni Pn Malar tengah sarat mengandung nak lahirkan cahaya mata yang pertama.. semoga Pn.Malar lahirkan anak dengan selamat…

sir santhra, sir ranjit

Jejaka berbaju biru yang handsome tu adalah sir Santhra dan sebelah tu pulak sir Ranjith.. Sir Santhra ajar Ammi subjek imunology & Serology & Sir ranjith pulak ajar Ammi subjek Sitologi 1… mereka semua ni adalah pensyarah-pensyarah Ammi yang hebat.. mereka sangat caring & sayangkan student mereka.. Terima kasih untuk semua tu… heheh..

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: