Makan-Makan @ William

Hari jumaat yang best.. Ammi gi William bersam-sama dengan Bard, Hepan, Wan, Cik Na & Lee… malam tu Ammi lepak lama jugak lebih kurang sampai jam 2.00pagi… macam-macam diorang order.. sampai Ammi tak leh nak cakap apa-apa dah sebab perut terlalu kenyang macam nak pecah… Ammi malas nak cite panjang-panjang.. nak tau lebih lanjut boleh baca kat skolblog.com atau masuk je addres blog ni . Semua menu kat William boleh tau.. hehe..

Ammi

masa ni menu Ammi baru sampai… ntah macam mana ntah makan skit je tak sampai separuh pun dah kenyang… Bard cakap makanan tu mengembang dalam perut sebab tu rasa cepat kenyang

P1030330

Nampak sedapkan… nama makanan ni Cabonara Meatball..

Nasi goreng Cappuchio

Bard order Nasi goreng Cappuchio..

chicken premium

ni pulak Chicken Premium.. Ammi suka yang ni..

Baked Pasta chicken with Meatball

Malam tu Ammi order Baked Pasta chicken with Meatball dengan air Ribena Blanded with Longan..

Ribena Blanded

macam ni la rupa air Ribena Blanded with Longan.. kalau nak tau harga-harga semua ni boleh la tengok kat blog yang Ammi bagi kat atas tadi..

Tags: , , ,

13 responses to “Makan-Makan @ William”

  1. Abah says :

    Yay nasi goreng sedap.

    Chicken Premium tu sedap jugakkkk. MmmmmMM lapa

  2. Cik Na says :

    Shedap!! shedap!!! and best!! best !!

    muachh

  3. Ammi says :

    mesti la best… makanan anehhh… Ammi suka kalau makanan aneh-aneh ni… abah bawak ammi p makan2 yang aneh2 lg tau…

    cik na.. makan-makan jugak.. cantik nak kena maintain…

  4. ayuwana ayunie says :

    alip..saye pun penah makan kt sini..dekat ngn tempat belajar dulu..arabiata beshh sgt…mango juice gelas besar lagi..yummyumm=p

  5. Ammi says :

    [Comment ID #13 Will Be Quoted Here]

    Tahu taper… :p Ammi pon selalu jugak pi sana… nanti bolehla kita pergi sama-sama🙂

  6. hasmi says :

    salam ammi…ni william belah mane ni? kopius..pasal ari tu ade gak g kedai mkn yg name dier william gak uhuuu…tpi kt kelana ss2 kalo x silap…reply asap..penting hahaha

    tengs!

  7. Ammi says :

    w’salam hasmi..
    btw, william yg ammi pergi ni katSS2 PJ…..

  8. hasmi says :

    hoh same le tuh hahaha…sedap kt food derang~~~.

  9. Ammi says :

    memang sedap giler… duit pun sodap~~ huhu

  10. hasmi says :

    hahaha ye betol2 haha…xpe2..tabung duit dulu..t dh kaye kite serbu william tu nk? hahaha

  11. Ammi says :

    amin amin amin… huhu

  12. hasmi says :

    ammi…ammi…ammi..haha

    –> ade pulak cmtuh hihi

  13. Ammi says :

    hahahha… giler dahhh~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: