Sup Janin Bayi

Maybe crite ni crite lama dah kan… tapi Ammi macam tertarik sangat nak update pasal Sup Janin Bayi ni… selalu update makanan yang sedap-sedap je kan.. skali skala nak la jugak update pasal makanan yang aneh-aneh…

Di suatu bandar di Canton China, makanan Sup Janin Bayi ni dah jadi salah satu trend diorang kat sana.. memang dah luar dari fitrah manusia dah ni… ia bertujuan meningkatkan lagi faktor kesihatan dan juga sexual… kalau mata wang China harga sup ni mencecah $4000.. manager tu cakap, harga sup herba ni mahal sebab ada penambahan bayi & juga daging ayam yang dimasak dengan cara  didihkan/rebusan..

seram + sedih + kesian + melampau

file007

file000

file001

file002

file003

file004

file005

file006

Tags: , , , , ,

6 responses to “Sup Janin Bayi”

  1. Cik Na says :

    eeeeeeeeeuuuuuuuwwwwwwwwwww bulan puasa kay….

    ape inie semua….?

  2. Ammi says :

    [Comment ID #28 Will Be Quoted Here]

    alaaa cik na… saja je nak masukkn info… “menu” jugak kan.. hehehe…

  3. fatin@sheyrah says :

    its a very informative article to be share… good job

  4. Ammi says :

    [Comment ID #30 Will Be Quoted Here]

    tu laa… rasa rugi kalau tak sharing dengan kawan2 & orang ramai.. hehehe…

  5. Abah says :

    Ini bukan kategori FOOD yehhhhhhhhhhhhhh. Warffff. Ini kategori artikel dan gambar aneh!!! euuuuuu😦

  6. Ammi says :

    hahahaha… kenapa… food la tu..
    “SUP HERBA JANIN BAYI WITH DAGIMG AYAM”.. nyam nyam nyam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: