Koleksi Bantal Unik

Ammi suka design pillow macam kat bawah ni… heheh

Blood Puddle Pillow

Blood Puddle Pillow

Sekali pandang macam korang ditembak mati…. dua kali pandang dah nampak macam air liur basi plak..

alarm clock pillow

Alarm Clock Pillow

Bantal ni direka dengan mengeluarkan cahaya yang sangat terang pada mata selama 40 minit bila tiba masa korang bangun tido.. korang jugak boleh tengok  jam pada bantal tu..

p/s : cahaya terang mana pun aku takkan bangun..hahah

alt-ctrl-del pillow

Alt-Ctrl-Del Pillow

“Reboot your livingroom”…  kalau dah susah sangat nak tinggalkan komputer Ammi cadangkan pakai bantal ni..

iSleep laptop Pillow

I Sleep Pillow…

gadget ni paling sesuai dibawa untuk mengembara.. apabila laptop kita berada dalam keadaan stanby ia akan menegluarkan haba dan mengembang.. errr sesuai untuk orang yang suka tido depan laptop

emoticon pillow

Emoticon Pillow

Apa perasaan korang bila nak tido? capai je salah satu, peluk pastu terus je tido

Tissue-dispensing pillow

Tissu-Dispensing Pillow

Direka untuk orang yang mudah menagis.. ermmm senang crite untuk orang yang putus cinta… haaa… kalau selsema & banyak hingus pun boleh guna jugak.. heheh

Fresh Salmon Pillow

Fresh Salmon Pillow

Ammi tak tau la apa fungsi dia.. just nampak macam ikan salmon yang fresh je la kott…

Scarbble pillow

Scrabble Pillow

Main Sahibba kat ruang tamu… try la… lepas tu macam-macam perkataan akan keluar… jangan yang tuuutt.. tuutttt sudah ler..  dan jangan terkejut kalau bantal tu besepah kat merata-rata tempat…

pizza pillow

Pizza Pillow

Sedap ke ? macam tak selera je nak tido kat bantal tu..

Girlfriend Lap pillow

Girlfriend Lap Pillow

Amboi-amboi… sedap je pakcik ni tido kat peha aweks… mimpi apa la agaknyer tu ye…

DOS pillow

DOS Pillow

Alaaa… bosannyer bantal ni..

Rock Pillow

Rock Pillow

Dalam banyak-banyak banta bantal batu ni la yang paling Ammi suka sebab nampak real sangat macam tido kat bawah timbunan batu.. heheh.. best kan..

Tags: , , ,

4 responses to “Koleksi Bantal Unik”

  1. Abah says :

    jom belikan epan bantal ctrl+alt+delete sbb dier dah ader baju ctrl+alt+delete

    kalo abah, abah nak bantal perut beruang bley? *lariii

  2. Ammi says :

    hehehe… bagus tu.. suruh epan visit Ammi’s blog.. mesti dia akan gigih cari bantal tu.. ehehe.
    bantal beruang kan dah ada kat umah..

  3. Ammi says :

    regitia… aneh.. tapi benar.. hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: