Burger King

Projek  makan kat DaraBif Burger terpaksa diubah saat-saat akhir sebabbbb… masa Ammi sampai sana Restoran kat Hartamas tu dah bertukar tempat ke Hartamas Squre.. sedih… tapi masih gigih cari jugak… berita gembira!! dah jumpa Darabif.. tapi betul la orang cakap gembira hanya seketika… bila dah jumpa dia tutup la plak… rupa-rupanya dia beroperasi jam 6 petang ke atas daaa….

Mission failed.. dah kecewa punya pasal Ammi singgah la kat Burger King dekat je dari Darabif tu.. hukhuk… tapi sedap jugak Ammi melantak..hehehe..

burger king

Muka Ammi macam tak kecewakan… Ammi kalau jumpa makan kecewa terus hilang..ish ish ish.. apa la nak jadi..  Misi mencari Darabif Burger tu bukan Ammi sorang je tapi ada pengikut-pengikut yang lain.. En.Abah & Naju..

burger

coke

Ammi makan Whopper.. besar ooo burger dia.. memang kenyang tau.. air Ammi ambil coke je…  yang bestnyer kat Burger King ni air dia boleh refill.. minum la sampai pecah perut..

kentang goreng

Cheese Fingers

Nampak banyak tak Fries tu?.. huhu.. sebenarnya Ammi dah campurkan 3 kotak Fries dalam 1  talam… tu yang nampak banyak tu…  yang macam Nugget tu nam dia Cheese Fingers… dalam dia ada Cheese yang kenyal..

sundae

Naju with Sundae

Naju ada beli Sundae.. tu ha… korang pun biasakan makan Sundae.. Mcdonald pun banyak jugak..

onion ring

haaa… yang dalam kotak bulat-bulat tu benda yang paling Ammi tak suka… nama dia Onion Ring.. tapi actually tekak Ammi je yang tak suka makan bawang… kalau orang yang suka makan tu memang satu nikmat la kan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: