Gala Nite PTPL vs MSU

Hehe.. saja je Ammi letak Tajuk : PTPL vs MSU… actually PTPL ni under MSU.. tapi diorang ni slalu je fight each other…. ok ok kita tinggalkan benda ni & kita beralih ke topik sebenar..

sekali lagi DeFine dijemput untuk membuat persembahan untuk malam Gala Nite.. majlis ni berlangsung di Hotel Concorde Shah Alam.. huhu..kelas gitu.. actually majlis tu adalah sempena meraikan kelab-kelab dan persatuan-persatuan yang wujud di bawah PTPL (Pusat Teknologi Pengurusan Lanjutan) & Management Science University MSU… Tema pada malam tu “Black, Red, White”.. kalau tak silap la…  Al maklum la… gambar  dah lima enam bulan baru nak update.. macam mana la tak nyanyok..

DeFine

Masa ni tengah tunggu nak masuk kat dalam dewan.. dah penat sangat.. so bertenggek la Ammi di tepi- tepi kali lima tu.. hukhuk sedihhh..

tabletable

Lega tau bila dapat duduk.. kebas pungkoq pun hilang.Ammi duduk table nombor 45… meja tu boleh duduk  10 orang…

dewan

Macam ni la pemandangan dalam dewan… amacam? ok tak?

tarian kebudayaanYusafa

Pembukaan majlis dimulakan dengan tarian kebudayaan daripada MSU.. kalau tak silap Ammi tarian ni dikelola oleh Yusafa (berbaju biru)…  dasyat ooo dia ni menari… Ammi kagum tengok dia menari sebab memang pompuan pun kalah…

perfomer

Persembahan duet.. Ammi tak kenal.. hehe.. tapi pelajar MSU & PTPL jugak.. diorang ni nyanyi lagu “MY Heart”. konon konon diorang ni klon Acha Saptria & Irwan Shah Malaysia la … hehe.. suara diorang not bad.. sedap jugak…

DeFineDeFine

Lepas Acha & Irwan syah Malaysia nyanyi… Define plak performe.. DeFine bawak lagu “Aku Rela”…

dress award

calon princess

Malam tu diadaan slot King & Princess Award… wanita-wanita comel dua orang tu ialah calon pada malam tu.. hehe… baju hitam tu kawan Ammi.. Yana nama dia…  comel kan..

kawan

Kawan-kawan Ammi yang datang pada malam tu…

pengetua

Dua oarang baju merah lip lap lip lap ni Pengetua & Ex-Pengetua PTPL  Ampang… Pn Siti Idayu & Pn Norlina… gambar ni di ambil lepas majlis tamat..

Fairus & Ammi

Masa nak balik tu Ammi terserempak dengan housemate Ammi masa duduk di Shah Alam dulu… Ammi agak kamcing gak dengan dia ni… lepas majlis settle.. Ammi gerak balik lebih kurang jam 12.00 malam..

Tags: , , , , , , , ,

6 responses to “Gala Nite PTPL vs MSU”

  1. Abah says :

    haaaaa comel comel comel belaka kengkawan Ammi… best2 event gempak sehh

  2. Ammi says :

    [Comment ID #44 Will Be Quoted Here]

    memang la kawan-kawan Ammi comel2… Ammi pon comel jugakkan kan…? wakakakaka… jangan marah ye abah..

  3. yusafa says :

    SALAM AMMI..APA KABER?LAMA X DGR BERITA….RINDU LAH..KEH3…
    APA KABER MMBER SEMUA?

    • Ammi says :

      w’salam… sihat!!! hai Yusafa… lama x dengar kabar pasal yusafa jugak.. kawan2 sume ok.. thanx a lot sudi jenguk2 blog Ammi.. keep in touch k…

  4. Yusafa says :

    Salam ammi…tu lah. Masing2 bz kan skrg. So, appreciate if ammi can contact me at 0132117985. Yus x nak our relationship cam tu je. Best kan zaman dulu2. Miss u so much. Add yus kat fb k. Type je yusafa. Salam.

  5. Ammi says :

    w’salam Yusafa… very long time no see…

    Ammi agak terkejut blog Ammi dapat kunjungan dari Yusafa.. thanx a lot… visit2 la selalu blog Ammi ye…

    memang Ammi rindu zaman dulu2… dapat jumpa peformer2 yg hebat2… nanti kita borak panjang lg kat FB k…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: