Show @ Carlton Hotel

Define dijemput membuat  persembahan sempena Dinner malam Alumni pelajar-pelajar Degree yang dah garduation dari Management Science University..

Nak jadikan cerita.. dah la Ammi ada final exam hari tu.. pagi & petang pulak tu.. lepas exam terus kalut balik umah siap-siap pakai baju melayu nak gi Carlton Hotel di Shah Alam…  dah la tu… kat sana pulak Ammi tak de orang yang boleh tolong ambilkan gambar.. dan yang paling buruk pulak tu kamera tak de so kena guna kamera HP yang tak cantik langsung.. hoh sedih..

Gigih punya pasal.. Ammi update la jugak blog Ammi pasal dinner ni walaupun gambar hampeh..

dinner

Gambar ni cantik sikit sebab blutooth dari Hp kawan.. heheh.. yang kat bawah-bawah ni semuanyer gambar Hampeh Kualiti…

Ammi n geng

Ni kat Table makan… gambar -gambar semua ni Ammi ambik lepas habis show.. so gambar show tak de.. hukhuk.. nangis…

dewandewan

Pemandangan dalam dewan kat Carlton Hotel tu..

Bob

Si Bob ni tak tau la kenapa… Ammi rasa sejuk je kat dalam dewan tu.. yang dia ni dah bekipas-kipas kepanasan.. nak balik la tu… heheh

Tags: , , , , , ,

2 responses to “Show @ Carlton Hotel”

  1. farah says :

    miss define sgt2…bile boleh lepak lg..lepak mcm dulu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: