Archive | November 2009

Hutan Lipur Negeri Selangor

Aktiviti dimana orang gigih sibuk bekerja, Ammi pulok sibuk menyempatkan diri terjun dalam air sungai yang sejuk gedi dipagi hari… hehehe… Ammi ada kelas pagi jam 9.oo pagi sampai la jam 11.00 pagi.. pastu Ammi dah free dah… kebetulan pulak kawan Ammi si Amin dah plan bayekk punya.. dia ajak Ammi and the geng gi mandi manda lepas kelas kat Hutan Lipur Negeri Selangor…. Dulunya dikenali sebagai “Bukit Belacan”.. Ammi pun tak tau la Belacan tang mana tu… mayb kat air kot warna macam belacan.. hehehe.. kebetulan pulan tempat tu dekat je ngan tempat Ammi belajar…However xtiviti tu memang best sebab dah dirancang seminggu sebelumyer.. nak tengok macam mana keseronokkannyer…? jeng jeng…..!!!

Tiket

Masuk kena bayar tau.. tapi tak mahal pun… Murah jee…  Tiket masuk RM1.00 (per-head).. kereta kena parking kat tempat yang disediakan… pastu korang jalan la kaki masuk dalam.. cari la port yang korang rasa sesuaiiii…

budak jeng jeng

Ni la bebudak yang gi masa hari tu… semuanyer amik kos yang sama Medical Lab Tech..

Zul Ammi Ojai

Jejaka Teruna.. Zul, Ammi & Ojai

Mes, Shima, Zetty, Ain

Dara Jelita.. Mes, Shima, Zetty & Ain

freestyle

19112009703

Gambar2 freestyle yang sempat diambil

nom nom nom19112009709nom nom nom

Disebabkan program dah plan seminggu awal.. so masing-masing dah siap-siap dah beli makanan masing-masing pagi tu.. Kebetulan pulak hari tu tarikh 19hb.. so apa lagi Ammi gi beli Hot Dog 1901.. offer.. RM2.90 jee… hehe.. ada yang beli nasi lemak, Nasi goreng.. macam-macam ada…

kesempatan

Haaa… bukan setakat mandi je.. sempat juga buat massage muka tau… Kebetulan…(banyak tul kebetulan) si Yana ni tak mandi.. so dia la yang jadi mangsa kena massage muka si Shima tu.. pastu dia jugak la yang jadi tukang amik gambar.. kecian kecian… bukan setakat Massage je.. siap budak-budak ni bawak Sampoo & Shower Gel lagi.. hehe… memang betul betul bekelah…

Ojai19112009713

Yang si Ojai ni pulak kes istimewa.. lepas kitaorang dah habis mandi dan nak siap-siap tukar baju nak balik, boleh pulak baju si Ojai ni hilang… tetiba je hilang… ntah-ntah kena curi ngan monyet kat situ.. dah la kat situ meriah giler ngan monyet-monyet.. tapi tak ganas la… so nak pendekkan cite.. Ojai balik pakai baju yang di guna masa mandi tadi..

Advertisements