Salasilah Nabi & Rasul

Adakah korang tau hirarki atau pun dalam maksud lain  salasilah Nabi & Rasul kita?.. ermm.. Ammi pun tak de la tau sangat pasal hirarki ni.. tapi setakat 25 rasul tu Ammi tau la… hehe.. jadi pada kesempatan ni Ammi nak berkongsi dengan kawan-kawan semua.. jom kita kenal dan faham balik salasilah Nabi & Rasul ni.. moga-moga hidup kita mendapat keberkatan.. aminnn…

ATT00155

p/s : sila download@save image ini utuk gambaran lebih jelas…

Tags: , , ,

4 responses to “Salasilah Nabi & Rasul”

  1. Abah says :

    Wahhh peningg…ooOOoo

  2. Ammi says :

    [Comment ID #66 Will Be Quoted Here]

    pening la Abah oiii sebab dari nabi sampai la ke rasul-rasulnyer.. Ammi pun pening jugak…heheh

  3. wan scorchys says :

    takde teori algibra pun kat situ.. motip nak peningg.????

  4. Ammi says :

    [Comment ID #155 Will Be Quoted Here]

    kenapa nak algebra? motipppppp!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: