BBQ Sunday 2009

Apa la nak jadi dengan Ammi ni.. lama tul tak update blog…. ermmm… Ammi tak de masa sebab “busy”… ni pun sebab ada masa sikit nak mengupdate  blog.. gambar BBQ ni dah lama dah masa tahun 2009.. kalau tak silap bulan november… bulan tu rasanya 3 kali berturut2 Ammi berBBQ ngan Epan dan Abah… tapi Ammi tunjukkan kompilasi gambar sikit je la sebab lauk yang sama je… hehehe..

panda & arangnyer

Epan tengah gigih bakar arang… Ammi & Abah kat dapur tengah siapkan bahan2 nak di panggang

Ammi & janggut sotong

Proses mencucuk janggut sotong kat lidi…

bakar

P1060018

kambing panggang

Kambing tengah di panggang

Kambing yang dah siap dipanggang

Kambing yang dah siap dipanggang,,, ooo yee… kalau nak kambing yang sedap.. beli la Lamb Shoulder… pasaraya yang besar-besar ada jual.. macam kat Jaya Jusco, Tesco, Econ Save.. kambing ni siap dijual sekali yang dah direnetkan..

05122009319

15112009262

Macam-macam kitaorang beli.. perut ada 4 je… makan macam ada 10 orang… ada udang, ayam bahagian kepak je, ada sotong dan kambing… nom nom nom..

P1060037

Ni la muka-muka yang selalu bersama Ammi.. sorry la.. Ammi & kawan-kawan Ammi semua XXL.. sebab tu la makan pun macam XXL…

Ammi nak Ambil kesempatan ni nak ucapkan selamat tahun baru 2010.. hehe.. sekarang dah 11/1/2010… sedih..  lambat wish..

Tags: , , , ,

2 responses to “BBQ Sunday 2009”

  1. Abah says :

    Yang penting we had fun and celebrated our new year’s eve together semua kat macik. It was more meaningful when we spend our time with the loved ones🙂. Happy New Year Ammi🙂

  2. Ammi says :

    [Comment ID #186 Will Be Quoted Here]

    Happy new year jugak utk Abah… fameesss makcik masuk nama dalam blog tau..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: