Xmas 2009

Gambar ni saja je Ammi mencapapkan kat dalam blog  ni.. bukan Ammi celebrate Xmas tu tapi Ammi just nak bagi tau masa Ammi pergi Mines… Pihak shoping kompleks ni ada la buat Sampel umah Xmas kat tengah2 Mines tu.. yang menarik perhatian Ammi pasal Gambar ni sebab cantik… heheh.. siap ada Chipmunk lagi…

06122009322

06122009323

2 responses to “Xmas 2009”

  1. Abah says :

    Sikalang sula tuka itu chinese new year punye design loh. Sakula sakula warna pink karerrrrr

  2. Ammi says :

    [Comment ID #187 Will Be Quoted Here]

    tawu tawuu… Ammi dah tengok… cantik sangat… suke suke.. tapi lupa nak amik pic… nanti suruh panda biru amikkan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: