Wedding Puan Aban

Selamat pengantin baru Puan Aban… Actually Ammi tak kenal pon Puan Aban ni… dia ni kawan kepada En. Abah skolblog.com dan juga si Epan silenteve.net… diorang ajak Ammi gi wedding tu… Ammi jangkakan majlis tu macam biasa je.. rupa-rupanya.. grand sangattt… Majlis tu buat kat dewan.. tapi dah tak ingat apa nama tempat tu sebab lama sangat simpan dan tak update pasal cite ni… Ammi malas cite panjang… kalau nak tau lebih lanjut bukak blog En.Abah..

28112009766

Gambar kenangan bersama pengantin.. kawan-kawan en.abah yang lain pon datang jugak

tempat makan

Ammi makan kat tingkat atas dewan.. yang paling best selesa dan sejuk ada air-cond…

pemandangan dewan

Pemandangan dari tingkat atas dewan

28112009753

Cenderahati kenangan untuk Puan Aban dan suaminyer yang tersayang.. SELAMAT PENGANTIN BARU.

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: