Alice In Wonderland @ Mines

Baru2-baru ni.. ada show room Alice In Wonderland kat  Shopping komplek The Mines.. Ammi tak sempat nak pergi.. Kawan Ammi sempat pergi dan disebabkan kawan Ammi tu busy sangat dengan kerja so Ammi ambil kesempatan untuk meng- update gambar-gambar yang kawan Ammi ambil tu… hehe..

P1040798

P1040803

P1040807P1040808

P1040812

P1040814

P1040815

P1040816

P1040813

Mengikut kawan Ammi.. koleksi-koleksi yang ada kat sini adalah prop sebenar yang digunakan dalam movie Alice In Wonderland tu. siapa yang tengok movie tu mesti kenal koleksi-koleksi kat sini..

Tags: , ,

2 responses to “Alice In Wonderland @ Mines”

  1. Bear says :

    Ruginyer Ammi tak pi… tader rejeki pulak…😦

  2. Ammi says :

    nak buat macam mana.. atleas dpt tengok movie pon jadi lerrr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: