Fuji Snow @ Teppanyaki

Ammi kerap la jugak pergi makan kat Restoran Teppanyaki..Ada satu menu kat Teppanyaki  ni yang Ammi nak syorkan pada korang semua… Makanan  ni sesuai la kalau nak buat pencuci mulut ke atau pun tengah boring boring nak buat sesuatu kannn… so korang pergi kat Teppanyaki ni dan order makanan bernama Fuji Snow.. Ammi mesti order ni kalau pergi Teppan… dia ais batu campur sebenarnya.. tapi yang lain dari yang lain.. so nak citer panjang pun tak guna.. korang pergi sendiri try…

P1040764

Fuji Snow

Tags: , ,

2 responses to “Fuji Snow @ Teppanyaki”

  1. Bear says :

    Haaa pekena ni masa panash panashh. Fuhh lega.

    Pastu batuk.

    Pastu Demam.

    Isk…isk…

    Syarat dier, taleh minum selalu …

    kan kan kannn😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: