YELLOW CAB Pizza Co.

Yellow Cab Pizza Co….. mesti korang tak pernah dengar atau pun jarang dengarkan.. by the way ini adalah restoran Pizza.. pizza kat sini lain skit.. tak sama macam pizza2 yang lain.. saiz pizza kat sini besar2 belaka.. lepastu cara kita nak order kena pergi order kat kaunter.. pastu bayar dan tunggu la kat table korang.. nanti diorang hantar..

Restoran Pizza ni memang mementingkan kebersihan dan layanan diorang pon agak mesra… banyak la jugak jenis2 pizza yang ditawarkan.. Ammi order Pizza Four Season… semua ada.. dan Ammi order kepak ayam jugak dan light coke..

P1050073

Yellow Cab yang Ammi pergi ni terletak di Ampang Point.. sebaris dengan Nasi Lemak Antarabangsa dan TM point serta berhadapan dengan Hospital Ampang Puteri..

P1050076

diorang ni jugak ada sediakan khidmat penghataran sama macam Pizza Hut… bezanyer.. diorang ni menggunkan Skuter berwarna Kuning… Silap haribulan orang ingat diorang ni Yellow pages.. huhuhu.. dah nak sama dah..

P1050082

P1050081

Korang jangan blur nak guna sinki kat sini.. sebab.. kat sini kita buka pili air tak guna tangan tapi just push kat bahagian lutut seperti dalam gambar.. pastu keluar la air.. tujuannya adalah supaya tangan kita tak kena kuman selepas mencuci tangan bila kia tutup pili air tu balik… sebab tu guna lutut.. heheh.. bijak bijak..

P1050098

4 seasonP1050101

Pizza Four Season.. Korang rasa dan komen sendiri.. lain tekak lain selera..

P1050094

Kepak Ayam.. yang ini pun Ammi tak berani nak komen.. sebab bak kata Ammi tadi lain tekak lain selera.. tapi tekak Ammi tak berapa boleh ngam dengan ayam ni… actually ayam ni macam ayam goreng.. dia tak lembap2 macam ayam kat Pizza Hut tu.. tapi korang try la sendiri ye..

P1050106

Ammi tak habis makan pizza sebab banyak sangat.. so Ammi mintak diorang bungkus.. cantikkan bungkusan diorang..

P1050104

Yellow Cab ni ada kat tiga tempat ni sahaja… di Jalan Raja Abdullah, Ampang Point dan USJ 10, Taipan… kalau korang nak call.. tu dia Ammi dah sediakan nombor telefonnya..

Tags: , , , , ,

6 responses to “YELLOW CAB Pizza Co.”

  1. Bear says :

    Ngee feeling2 makan kat new york la tu ngan berlagukan jazz

  2. Bear says :

    😦 Kekwat..

    Tak baik….

    • Ammi says :

      hahaha.. mana kekwat.. mayb that time dia masak x setap kot… huhu!!! so kebetulan kita dtng plak time tu..

  3. Bear says :

    hum.. tapela…atleast dah pernah terai sekali….🙂

Trackbacks / Pingbacks

  1. Im back, Finally! » Skolblog - April 27, 2010

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: