Archive | June 2010

Merapu dimalam hari!!!

Ok.. actually rasa dah lama tak berupdate blog ni… rasa tangan macam gatal kesengalan… jadi tetiba Ammi terigat Ammi ada buat keje giler phoshot malam bila ntah… masa tu tengah tengo citer Glee tetiba macam nak buat fotoshot la pulak…  tak de apa pun.. Ammi just belajar macam mana nak buat “”Light Trail””….  benda- benda ni budak yang balajar pasal kamera diorang tau la expecially budak-budak grafik la.. Ammi bukan dalam bidang tu tapi apa salahnya kalau blajar benda-benda baru.. betul tak…  lepas training banyak kali malam tu hampir dua jam tau.. ini lah hasil yang Ammi dapat.. hahah…

Jangan kutuk hokkeyy!!! Ammi budak baru belajar kalau salah tolong betulkan.. bukan jolokkan ye… wakakka!!!

pc ammi

Macam ni keadaan PC dalam bilik Ammi… bersepah hokeyy!!

DSC_4107

DSC_4122

Actually masa ni Ammi nak try buat makhluk bernama Aiywa(benih suci from Avatar movie).. tetiba bila tengok hasil je jadi Jellyfish la pulokk..samakan… apekahhh!!!…

DSC_4123

DSC_4124

DSC_4125

DSC_4128

DSC_4127

P/S :

Kalau nak kutuk jangan kutuk kaw kaw ek….!!!

Advertisements