Batu Burok Beach Resort @ Terengganu Part 8

Kalau korang nak pergi Kuala Terengganu dan tak tahu kat mana nak menginap… Ammi nak syorkan korang boleh la pergi ke Batu Burok Beach Resort.. Resort ni bersebelahan saje dengan Pantai Batu Burok..

  • Resort ni standart 2 star
  • Swimming pool, beach football, beach volleyball, dart board, beach netball and indoor games.
  • Check in Jam 3.00pm and check out Jam 12.00nn

Ammi and geng sewa dua bilik (1 bilik : 2 katil single)… kalau korang pergi bukan time cuti sekolah harga sebilik RM95 + RM60(deposit) + 2 coupon Breakfast (Per room)… kalau nak check out boleh claim balik RM60 tu.. kalau pergi time cuti sekolah harga bilik Ammi tu dia up sikit.. kalau tak silap RM135 (tak masuk deposit)..

Agak berbaloi la jugak duduk situ… sebab ada aircond, astro, pemanas air + Tea etc, bilik air dia sediakan hot shower, sejadah, telefon, sabun, shampoo dan tuala mandi… kebersihan memang excellent…

1

2

3

4

Tempat parking disediakan… bahagian counter receptionist dia memang mesra sangat.. Ammi bagi 5 bintang…

56

7

Bilik yang Ammi duduk.. dan juga bilik mandi..

131412

Kat sini adalah cafe resort ni… ramai jugak la orang.. makanan pun sedap… ada roti bakar, laksa kuah putih, ada nasi minyak, cornflakes, kuih muih, dan banyak lagi.. dah tak ingat dah…

8

109

11

Kalau korang nak tau.. korang boleh jalan-jalan kat tepi pantai di malam hari sambil melihat bintang.. wahhh!!! heheh.. ada spotlight besar diorang pasang.. so tepi pantai tu jadi cerah…

Tamat la sudah cerita Kuala Terengganu… tunggu update pasal cherating pulak… cau cin cau…

Tags: , , , , , , , ,

2 responses to “Batu Burok Beach Resort @ Terengganu Part 8”

  1. en_me says :

    sonoknyerr kat ganu kiter.. ehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: