Merapu dimalam hari!!!

Ok.. actually rasa dah lama tak berupdate blog ni… rasa tangan macam gatal kesengalan… jadi tetiba Ammi terigat Ammi ada buat keje giler phoshot malam bila ntah… masa tu tengah tengo citer Glee tetiba macam nak buat fotoshot la pulak…  tak de apa pun.. Ammi just belajar macam mana nak buat “”Light Trail””….  benda- benda ni budak yang balajar pasal kamera diorang tau la expecially budak-budak grafik la.. Ammi bukan dalam bidang tu tapi apa salahnya kalau blajar benda-benda baru.. betul tak…  lepas training banyak kali malam tu hampir dua jam tau.. ini lah hasil yang Ammi dapat.. hahah…

Jangan kutuk hokkeyy!!! Ammi budak baru belajar kalau salah tolong betulkan.. bukan jolokkan ye… wakakka!!!

pc ammi

Macam ni keadaan PC dalam bilik Ammi… bersepah hokeyy!!

DSC_4107

DSC_4122

Actually masa ni Ammi nak try buat makhluk bernama Aiywa(benih suci from Avatar movie).. tetiba bila tengok hasil je jadi Jellyfish la pulokk..samakan… apekahhh!!!…

DSC_4123

DSC_4124

DSC_4125

DSC_4128

DSC_4127

P/S :

Kalau nak kutuk jangan kutuk kaw kaw ek….!!!

4 responses to “Merapu dimalam hari!!!”

  1. che'burn says :

    Camne ko buat bende light trail tuh?? penah tgk gamba org buat camni gak..tp xtaw camner diorg buat..

    • Ammi says :

      oooo.. itu kena guna DSLR sebab nak control aperture and shutterspeed.

      Guna tripod supaya tak gegar, pakai flash untuk freezekan action…

      slowkan shutterspeed and lukis gunakan torchlight/lampu….

      itu saja tipsnyerrr

  2. Pandamerah says :

    cool seyh
    hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: