What Happen..Blurrrr???

Last week.. kalau tak silap hari Khamis macam tu la.. Ammi and kawan Ammi si Ain nak pergi tengok wayang la kat KLCC.. citer Toy Story 3… kitaorang ni baru nak tengok citer tu.. padahal citer tu dah nak keluar dari wayang dah… actually sehari sebelum tu Ammi tengok citer Twilight Eclipse.. Ammi tertido Hokkey.. dah separuh jalan baru bangun tengok diorang lawan2…bolehhhh!!!! masa tengok Twilight tu Ammi beli sekali tiket Toy Story 3 untuk hari khamis… hahaha… giler wayangkan..

Nak jadikan cerita.. dah sampai KLCC ni… nak pergi tengok T.Story 3 tu.. Ammi dah terperasan ramai giler orang kat entrance utama KLCC.. masa tu kitaorang tak tau lagi apa hal.. siap ada ambulance bagai… kitaorang ingat ada orang sakit jantung ke… jatuh bangunan ke kan.. so kitaorang ikut jalan bawah nak masuk KLCC… tetiba sampai2 je pintu semua kena block dengan polis tak boleh masuk.. so apa lagi pergi tanya la kan.. rupa-rupanya ada kebakaran kat dalam KLCC tu hah.. Tetiba teringat kes WTC Tower yang runtuh dulu.. hahaha.. horror kan…

Dalam masa yang sama teringat tiket wayang dah beli… ceriter start jam 11.20pg… risau lakan takut nanti kitaorang kena tengok lambat… tapi alhamdulillah la jam 11.00pg tu kita orang semua dah boleh masuk KLCC macam biasa.. masa pak cik polis tu bagi masuk.. mak aiii… berebut-rebut orang masuk.. dah macam jualan mega akhir tahun tau… tergelak-gelak la jugak masa tu…

Masuk2 je.. kitaorang blurrr giler… tadi kata ada kebakaran.. tapi x de tanda-tanda pon… lampu emergency  masih berkelip2… hahaha… lepas tu Ammi ngan Ain tanya each other… “weii.. betul ke dah boleh masuk ni.. lampu duk bekelip-kelip… takut pulak aku… runtuh ke apa ke…”.. dalam masa yang sama kat depan pintu TGV tu dah beratur2 orang nak tengok wayang… tak rasa cuak langsung pon… boleh macam tu ek…  pastu staff2 TGV tu kelam kabut semua sampai jagung diorang pon dah tak bubuh planta dah… ish ish ish… macam2 hal hari tu… nasib baik la cerita Toy sory 3 best.. touching ok.. patung mainan pon sangat menghargai erti persahabatan… kita yang bukan patung ni macam mana pulak?????

Tags: , , , ,

2 responses to “What Happen..Blurrrr???”

  1. Bear says :

    Eeee dapat rasakan popcorn tu tak sedap sbb tak bubuh planta segala.

    Ok kena donlod Toy Story 3 (Tader masa nak ke wayang)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: