Archive | August 2010

Happy Birthday To Ammibear.com

Diam tak diam… dah setahun blog Ammi beroperasi… wah gituuu!!!… macam-macam cerita yang Ammi postkan selama 1 tahun ni… article2, tempat yang Ammi visit, pasal makan-makan.. macam-macam lagi lah….

Sepanjang Ammi bersama blog ni la.. banyak Ammi belajar tentang PC, Photoshop, kamera dan pasal blog2 kawan-kawan Ammi yang lain… Ammi nak ucapkan ribuan terima kasih pada individu-individu yang dah ajar Ammi tentang selok belok berblogging ni… terutamanya kepada En.Abah dan juga Yepan… thanx a lot….  tanpa diorang memang Ammi tak tau langsung pasal blog-blog ni… hampehhh… hehe… ok la itu saja untuk kali ni…

HAPPY BIRTHDAY TO AMMIBEAR.COM

Advertisements