Hari Kesihatan @ Kolej PTPL Ampang

Berakhir la sudah Hari Kesihatan yang berlangsung di Kolej  PTPL Ampang.. bagi menghargai susah payah diorang ni mengglamourkan diri pada hari tu.. Ammi postkan la sedikit pasal mereka-mereka ni… heheh…

Poster Hari Kesihatan yang tertepek di sana sini di kawasan kolej…

Ini dia pengarah program bagi Hari Kesihatan…Izatty nama dia… sukses sukses!!!

begini lah suasana Hari Kesihatan.. semuanya serba sederhana.. masa ni orang ramai tak tak datang lagi… masa ni diorang test syok-syok sendiri..

Bahagian pendaftaran… Fatin dan Shira… dah get ready dah ni.. semangat hokkey..

Masa ni orang ramai dah mula datang daftarkan diri untuk pemeriksaan kesihatan..

Ujian jenis kumpulan darah… Ramai yang handle bahagian ni..  antaranya ada Muzaiyana, Nurzul, Zetty, Yoges…

Tu dia…. Muzaiyana pose glamour hokkey… Shira.. agak-agak la bawak sekali duit tabung pendaftaran tu…

Mus dan Ojai jaga bahagia BP Test (Blood Pressure Test)…

Dan yang terakhirs sekali BMI (Body Mass Index)… yang dijaga oleh “pekerja-pekerja kerajaan”.. hehehe.. Shima and Zul jangan marah ye.. aku gurau saje…

P/S :

Ammi ucapkan tahniah kepada korang semua sebab dah berjaya melaksankan aktiviti Hari Kesihatan ni dengan jayanya… chaiyokkk guyss!!!

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: