Happy Birthday To Ammibear.com

Diam tak diam… dah setahun blog Ammi beroperasi… wah gituuu!!!… macam-macam cerita yang Ammi postkan selama 1 tahun ni… article2, tempat yang Ammi visit, pasal makan-makan.. macam-macam lagi lah….

Sepanjang Ammi bersama blog ni la.. banyak Ammi belajar tentang PC, Photoshop, kamera dan pasal blog2 kawan-kawan Ammi yang lain… Ammi nak ucapkan ribuan terima kasih pada individu-individu yang dah ajar Ammi tentang selok belok berblogging ni… terutamanya kepada En.Abah dan juga Yepan… thanx a lot….  tanpa diorang memang Ammi tak tau langsung pasal blog-blog ni… hampehhh… hehe… ok la itu saja untuk kali ni…

HAPPY BIRTHDAY TO AMMIBEAR.COM

4 responses to “Happy Birthday To Ammibear.com”

  1. Bear says :

    Happy Anniversary!!! Bear mendoakan semua yang terbaik dalam masa kini dan akan datang. Teruskan perjuangan menulis blog oke! Semoga semakin mantap dari segi penulisan dan juga pengisian. All the best , muah!

  2. ihsangamerz says :

    Happy Anniversary!!! saya doakan semoga makin makmur dan sejahtera blog ini😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: