Snow Ice @ 100 Yen

Entry kali ni rasa nak update pasal makan la pulak… ermmm… Rasanyer korang mesti pernah makan Snow Ais.. mula mula Ammi pun blur jugak bila kenalan rapat Ammi ajak pegi makan benda alah ni.. tak pernah dengar la pulak kan..

actually Snow Ais ni di jual dalam kedai 100 Yen.. salah satu kedai yang jual barang2 jepun… ada jugak di jual bukan dalam kedai 100 Yen… tapi yang Ammi beli ni dalam kedai 100 Yen..

kalau tak silap Ammi dia ada jual dalam 4 to 5 jenis perisa Snow Ais..hari tu Ammi beli perisa susu dan coffee… memand sedap… sebab.. dia gunakan pure perisa yang dibekukan pastu dia kisar macam ais batu campur tu.. tapi ais dia sangat halus…

Harga untuk 1 bekas :

RM4.90 sebekas

kuantiti :

sangat berpuas hati.. hehe

Snow Ais Susu

Snow Ais Coffee

Tags: , , , , , , , ,

4 responses to “Snow Ice @ 100 Yen”

  1. Bear says :

    Nakkkkkkk. Biler nak bawak pi neiiii

  2. che'burn says :

    ini mmg terbaik!!!! ku ngan bini pon suke..ko kene try gi IceRoom plak..pon sedap gak..huhu

    • Ammi says :

      che’burn.. sedap iceroom.. tapi ammi tak pernah dengr ni… baru 1st time dngr… heheh. thanx.. nnt ammi try makan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: