Bakso Sedap

Cerita raya tak habis lagi ni.. heheh.. actually masa raya hari tu.. ada teman Ammi buat open house… Mustafa namanyer… antara menu utama adalah Bakso.. terkelu lidah Ammi berbicara… sedap giler Bakso dia… susah tau nak jumpa Bakso yang sedap…

Nak tau macam mana rupa Bakso tu.. sila tengok gambar kat bawah ni…

macam ni la rupa bakso.. sedap wooooo… ditambah pulak dengan sambal khas  untuk Bakso… actually makanan Bakso ni berasal dari Negara seberang kita.. Indonesia….  so bila ada kat Malaysia tu.. susah la nak jumpa yang sedap.. tak gitu… hehhe

Thanx to Mustafa diatas jemputan rumah terbuka dan Menu Bakso yang super sedap… heheh

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: