JM Briani @ Tesco Ampang

dalam 2 minngu lepas… ammi ada pergi makan di JM Briani Tesco Ampang… so Ammi nak cadangkan kat korang datang la makan kat JM Briani ni… memang sedap gilerrsss…. tak rugi Ammi pergi sana…

Tapi satu je yang tak syok.. pottion dia sikit la… untuk oarang yang tak kuat makan tu cukup la… actually masa Ammi pergi makan kat Briani Gam kat Mydin Melaka…pottion dia sangat banyak dan mengenyangkan… harga baru dalam RM8 to 10.. kalau tak silap Ammi la….

Masa kat JM Briani ni.. Ammi order Nasi Briani Kambing.. harga sepinggan RM14 ringgit…

Ni la Restoran JM Briani… sebelah je dengan Restoran Nasi Ayam Linda Oon.. kedai ni berada dalam Tesco tau.. bukannyer di kedai-kedai berhampiran Tesco tu…

Ini la pengasas JM Briani ni… J = Jamilah… M = Mustafa… hehhe.. klas gitu…

bahagian dalam restoran… masa Ammi sampai tu ramai la jugak yang datang.. maybe lunch hour kot..

Nampak sedapkan..memang sedap pon.. sedap sehingga menjilat jari… naasib baik orang ramai.. kalau tak.. dengan pinggan pinggan tu Ammi jilat sekali… huhu..

datang la cuba JM Briani ni.. mesti tak menyesal punya la… hehhe

Tags: , , , , , , , ,

4 responses to “JM Briani @ Tesco Ampang”

  1. ihsangamerz says :

    Hhhhmmm . . . . lunch yang sangat menggiurkan🙂 thanks atas infonya ^^

  2. sara says :

    kalau ammi suka briyani, kot berkesempatan maybe leh cuba briyani kat dalam wisma central (sebelah ampang nasi kandar)🙂. nama kedai tu dapur kayu briyani…

  3. Ammi says :

    sara..
    menarikk info u… insyallah ada kesempatan ammi pergi cuma… terima kasih kongsi info.. hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: