Chocolate Shop @ Langkawi Part 4

Pekan Kuah di Langkawi adalah salah satu tempat yang memang menjadi tumpuan untuk “mereka mereka”  yang suka bershopping… mak mak la yang selalunyer excited kannn… macam macam ada kat Pekan Kuah ni.. pinggan mangkuk, periuk belanga, souvenir, pakaian, bag bag, coklet… bersepah sepah…

Kali ni Ammi nak cerita pasal Chocolate… kat Pekan Kuah sangat terkenal dengan kedai Perniagaan Haji Ismail Group sdn Bhd…  kedai ni menyediakan pelbagai jenis coklet kegemaran korang… bukan 1 kedai je.. banyak cawangan dia buka di sekitar Pekan Kuah ni… nak cam kedai dia senang je… tema kedai dia warna hijau.. macam mana rupa dia… meh tengok…

Kedai yang Ammi pergi berdekatan dengan Bay View Hotel…

Gambar-gambar yang Ammi tepekkan ni semua nyer coklet… memang rambang bijik mata korang… pilih je yang mana korang nak… just sediakan duitnyer sajerrr….

Selain kedai coklet.. kedai-kedai baju pun banyak jugak kat sini… harga pun ok la.. tak mahal sangat… tapi harga kat sini still tak boleh lawan harga di Mahsuri yang jauh lebih murah…

Tags: , , , , , , , , , , , ,

5 responses to “Chocolate Shop @ Langkawi Part 4”

  1. akma says :

    ammi,bley x akma nk tito kt cuklat shop 2???hakhak excited tgok cklat bnyak sgt!kalerfull btul!

  2. akma says :

    hahaha meriah tol kdai cklat nie,xsnggup nk kuar n bjik mata pun rambang nk plih yg mne satu cklat🙂

    • Ammi says :

      percaya la.. once akma dah masuk… memang sukar nak buat pilihn nak beli yg mana satu sebab semuanyer best2…. heheeh

  3. Dayah Danish says :

    Kalau boleh nanak choklet daim to .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: