Clear Pore Deep Cleansing Mask @ Bioglo

Ammi nak kongsi dengan korang tentang 1 produk kecantikan ni… heheh… Bagus untuk lelaki dan perempuan.. senang cerita untuk Unisex…

Korang mesti ada masalah nak buang bintik-bintik kat hidung atau kat muka atau pun di area-area bahu korang kan… mesti ada punya la… Ammi pun ada masalah benda-benda tu.. terutamanya di area hidung.. dulu Ammi ada pakai Biore Pore Pack.. tapi tak berapa berkesan…  so Ammi ada jumpa 1 produk yang agak memberi Ammi hasil yang baik sekali…

Nama produk ni Bioglo : ClearPore Deep Cleansing Mask… keluaran Cosway…harga Ammi tak berapa ingat.. tapi dalam belas-belas ringgit macam tu la.. kalau ada member card lagi dapat murah.. heheh.. Ammi tak jadi ahli pun...

Ammi mula-mula tu macam teragak-agak jugak nak guna masa kali pertama… tapi cuba jugak la demi nak buang blackheads kat area-area hidung tu kan… alhamdulillah menampakkan hasil… kalau tak percaya korang kena cuba sendiri…

Macam ni la rupa bungkusannyer.. kotak bewarna hitam…

Picitkan pada hujung jari lebih senang… sebab benda ni melekit macam gam skit… hati-hati.. jangan la sampai kena baju korang sudah… heheh… kalau kena pun boleh basuh… don’t worry…

warnanya mask ni memang warna hitam legam… heehe.. tapi bau dia tak busuk pun..

Korang pakai 10 hingga 15 minit.. tunggu sampai betul-betul kering… pastu tanggalkan dia macam pakai mask… kalau korang beli produk ni.. dalam kotak ada dia sediakan directions macam mana nak guna dan nak bukak mask tu…

** sebenarnya Ammi suruh adik perempuan Ammi jadi model.. tapi diorang taknak.. so demi nak berkongsi ilmu terpaksa la Ammi yang jadi model.. Ammi segan sebenarnyer… hehe

cuba korang perhatikan betul-betul.. banyak blackheads tertanggal.. mungkin gambar ni tak berapa jelas… Ammi ada Ambil gambar contoh dari internet… maybe gambar ni dapat menggambarkan lebih jelas…

Gambar yang di ambil dari internet (sweetsurrender.99.com)… gambar ni memang tak tipu sebab Ammi pun dapat hasil yang sama macam dalam gambar ni..

ini dia contoh macam mana produk ini bekerja kat muka kita…. korang boleh jugak guna untuk weekly celansing treatment…  so senang kata produk ni pekej untuk kulit muka korang…

p/s :

**Ammi syorkan korang pakai something Toner / Pelempab muka selepas guna produk ni.. ia bertujuann untuk menutup liang-liang roma yang terbuka selapas menggunakannya… dan juga untuk menyegarkan kulit muka kita… heheh..

**kulit muka ni lain orang lain ragamnya.. so kalau ada berlaku alahan atau iritasi pada kulit korang… berhenti pakai serta merta….

Selamat mencuba..~~~

Tags: , , , , , , , , , ,

6 responses to “Clear Pore Deep Cleansing Mask @ Bioglo”

  1. en_me says :

    salamm abang tewww..

  2. Ammi says :

    w’salam en_me… tewww… heheh

  3. asmira surianie says :

    hai ammi,
    nak tanye brpe hrga produk ni eh?tgok dlm gmbr macam kecik je eh?

    nak try beli la sbb mcm best je..selalunye ammi pakai bpe lme boleh thn whitehead/blackhead dtg blik kat muka?

  4. Ammi says :

    asmira…

    harga dia kalau tak silap dalam 20++ kalau ada member kad dapat murah… saiz dia sedang2… untuk satu bulan tu tahan… tengok jugak cara penggunaan kalau betul lama jugak nak naik balik.. sebab dia buang blackhead dari akar… dan penggunaannya bukan hari2…

  5. lil says :

    cari review pasal produk ni, then its lead to ur blog. Saya newbie. Selamat kenal.

  6. Ammi says :

    lil….

    no prob…. salam kenal juga… thanx visit my blog…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: