Senja Mood on Ferry @ Penang

Lepas ke majlis kenduri tunang & doa selamat kat rumah Nurul… Ammi terus gerak ke Penang… nak pusing-pusing kat sana dengan kawan-kawan Ammi… masa tu dah petang… masa pun suntuk sengat nak pusing-pusing satu Penang memang tak sempat la kan… so plannyer nak pergi Penang lalu jambatan Penang je la… sampai-sampai je.. jalan tutup daaa~~~ ada larian Marathon apa jadah ntah kat situ.. agak-agak la… buat hari sabtu time semua orang rushing nak pergi penang.. buat la weekdays.. orang semua pergi kerja.. jambatan kosong.. boleh la guna kan.. nak lari ke… merangkak ke.. lompat katak pun boleh~~~ tak de siapa pun nak marah…

jadi.. laluan utama masa hari tu only feri pulau pinang… hadddoooiiii~~~ faham-faham je la kan bila jambatan dah tutup.. confirm Ferry akan jadi macam tin sardin.. pastu nak tunggu giliran naik memang lama la kan.. sempat kot nak tido dulu…huhu.. yang paling sakit hati tu.. pemandu yang selalu rasa jalan tu jalan keturunan nenek moyang dia…  suka suki dia potong line orang… memang menguji kesabaran tahap dewa..ok lega dapat lepas geram…

masa kat atas ferry… time tu dah nak senja.. so dapat la tengok sunset.. cantik jugak… on that day pulak bukan musim obor-obor.. semua pergi menyorok.. tak timbul-timbul pun.. Ammi sampai Penang dah senja.. hehe.. so dapat  la menikmati suasana malam kat Penang..

Klik :

HOTEL DI PULAU PINANG

masa ni.. iman sangat teruja dan teruji… ni time nak naik ferry la ni..

nasib baik mood langit hari tu baik…

tunggu punya tunggu.. at last dapat jugak naik…

time nak senja ni.. ramai pulak la yang nak ambil gambar sunset..Ammi jugak yang takde kamera.. nangess~~

lambang kemegahan kampung den~~ huhu

macam mickey mouse kan kan kan~~

ini je la yang Ammi rasa gambar sunset yang boleh di publishkan… actually baru nak jadi sunset ni.. heeheh..

lepas ni nak pusing-pusing kat batu ferringgi pulak… hehe

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Trackbacks / Pingbacks

  1. Baru Update? « Skolblog - January 16, 2011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: