cuci mata @ Hard Rock Hotel Penang

Hotel…??? cuci mata?? no no no~~~ jangan fikir yang buruk-buruk ek…

buka cuci mata benda-benda yang tak elok… tapi kat Hard Rock Hotel ni… bukan sebarang hotel… kita boleh masuk.. pusing-pusing kat dalam kawasan hotel tu.. memang cantik… tapi korang jangan berangan la nak naik jalan-jalan kat bilik-bilik hotel dia.. memang berangan je la kan.. visitor boleh pusing-pusing kat kawasan hotel je… By the way, hotel ini terletak di Batu Ferringhi Pulau Pinang…. kalau korang pusing-pusing kat sana mesti jumpa punya sebab kat tepi jalan je…

kat hotel ni presentation dia memang best… ada swimming pool high class… masa Ammi masuk pusing-pusing kat dalam tu memang terkedu habis.. tak de apa yang boleh nak cakap selain perkataan “CANTIK”

selain tu jugak… ada live band performans waktu malam kat Hard Rock Cafe.. ada mini gallery memorial ahli-ahli muzik macam Alvis Presly…

korang boleh pusing-pusing sampai kat tepi pantai hotel tu… pemandangan bulan penuh memang cantik dari Hotel tu.. kalau nak berbulan madu memang sesuai sangat lah~~ huhu…

Ammi ada ambil beberapa keping gambar pemandangan kat Hotel tu… dan kalau nak tahu apa lagi hotel yang ada di Penang, boleh Klik link yang Ammi bagi ni.. sangat membantu…

Klik :

HOTEL DI PULAU PINANG

korang akan dimandi kan dengan sinaran lampu kat pintu masuk hotel tu… memang cantik…  tetiba rasa macam nak bulan madu kat situ.. motippp~~~

Pemandangan dari luar Hotel..

Masa ni Ammi pusing-pusing kat mini gallery kat dalam hotel…

Live band kat area cafe… masa Ammi pergi tu tak ada band.. hehe..

pemandangan di dalam kawasan swimming pool hotel… memang pemandangan yang cantik… macam feling feling luar negara gitu…  kalau korang nak tahu tak.. swimming pool kat dalam tu kalau korang pijak dalam tu korang akan rasa macam ada dalam laut.. hehe.. sebab ada pasir pantai dalamm swimming pool dia.. huhu..

lepas pusing-pusing kat dalam hotel ni.. Ammi pergi lepak makan ikan bakar pulak… nak tahu kat mana.. tunggu next entry k…

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: