Hotel Tunjungan @ Surabaya Part 3

Lepas selesai makan di Rawon Setan part 2 punyer cerita…. time tu memang dah lewat giler dalam jam 2 pagi macam tu la… terus pergi check in di Hotel Tunjungan … Perjalanan dari Rawon Setan ke Hotel Tunjungan lebih kurang 45 minit…

Ammi menginap di hotel ni selama 4 hari 3 malam…

Pintu masuk utama ke lobi hotel..

receptionist hotel

setiap pagi Ammi breakfast kat cafe hotel ni..

Ammi menyewa 2 bilik kat hotel ni… 540 &550… ammi punya bilik 540

bilik air dia memang puas hati… sangat bersih.. layanan pun bagus sekali..

dalam bilik Ammi ni ada 2 katil queen…

macam biasa la.. kat hotel-hotel mesti ada coffe, tea & air mineral… so kalau dahaga tengah malam tu boleh la minum.. tapi kena bancuh air sendiri.. hehe

antara facilities lain yang ada…

swimming pool..

gymnasium

jacuzzi reflex sauna

massage /  reflexology

sauna..

itu je la serba sedikit pasal Hotel Tunjungan ni… part 4 nanti, Ammi nak cerita la sikit pasal aktiviti Ammi berendam kat swimming hotel ni ok…

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: