Permata Janggulangin @ Surabaya Part 6

Entry Surabaya Part 6 ni khusus untuk wanita-wanita yang giler koleksi bag tangan… Masa Ammi jalan-jalan kat Surabaya… Pemandu pelancong Ammi ni bawak la Ammi ke satu tempat ni… ingatkan apa benda.. rupanya gedung bag tangan…

Tak sesuai betul la pemandu ni, bawak Ammi ke tempat-tempat macam tu pulakkan.. letih betul… tak nampak ke majoriti yang ada kat situ semuanya lelaki lelaki macho… macho ke??? kikiki~~ memang jawabnya aku duduk je la kat tepi kedai tukan… last-last Ammi beli Ais Krim The Last Airbander dan menikmatinya… sungguh sedap~~

Untuk wanita-wanita yang nak pergi sini memang sesuai.. sebab gila gaban punya banyak bag tangan… sampai juling bijik mata weiii~~ macam-macam jenis ada… sediakan duit je…

Tapi sorry la ek.. gambar tak banyak sebab Ammi tak bernafsu sangat kat kedai tu… huhuhu.. sorry~~

ok.. itu je cerita pasal bag tangan kat Permata Janggulangin ni… kalau korang nak shopping kat sini nak bagi souviner kat mak, kakak, adik, gilrfrend korang tu memang sesuai sangat.. harga pun berpatutan…

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: