Masakan Padang Samudra Raya @ Surabaya Part 9

Ammi tak pernah lagi rasa betul-betul masakan padang… ada la sekali makan kat area gombak.. tapi biasa je… tapi kali ni masa kat Surabaya, Ammi dapat rasa betul-betul masakan padang yang original.. heheh

Nama restoran ni Restorann Masakan Padang Samudra Raya… masa Ammi sampai sana, tak ada orang pun dalam restoran dia… maybe baru bukak kedai kot.. tak pun harga mahal… kannn…~~~

Nampak restoran tu macam mahal.. tapi tak kisah la.. uncle Ammi yang bayar… kalau pergi sendiri-sendiri mungkin tak masuk kot.. (n_n)..

Restoran ni terletak betul-betul depan jalan raya… mungkin senang la kot kalau nak carikan…

Yang penting~~~ korang boleh buat ke macam pelayan kedai ni buat… giler hebat… kalau Ammi memang terlangkup terbang-terbang pinggan- pinggan tu… haha.. memang kagum..

Tu dia~~~ sebenarnya lauk-lauk ni tak di pesan pon.. tapi memang macam ni konsepnyer… orang datang hidang banyak-banyak macam ni… dia akan kira apa yang lauk yang kita usik je.. kalau tak usik tak ada la berbayar…

Kat Restoran Masakan Padang ni.. makanan dia Ammi pagi double Thums Up. memang sedap sehingga menjilat semua jari…

Tags: , , , , , , ,

2 responses to “Masakan Padang Samudra Raya @ Surabaya Part 9”

  1. kekasih says :

    Pengguna didorong untuk menetapkan ukuran batas dan pengukuran ulang di bawah kondisi yang konsisten dari waktu kentangkamu ke waktu untuk mendeteksi perubahan. kentangkamu

  2. Ammi says :

    kekasih.. maaf saya tidak faham apa yang cuba kamu maksudkan~~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: