Titanium Fitness Centre @ Ampang Waterfront

Siapa rasa dia tengah cari gym/fitness yang berdekatan dengan rumah.. terutamanya kat kawasan Ampang Waterfront.. so dengan itu, Ammi nak promote kat kawn-kawan semua, datang la ke Titanium Fitness…

fitness ni betul-betul kat tepi jalan… kat gym ni Ammi rasa agak selesa dengan korang… disamping itu.. kita support la perniagaan bangsa kita sendiri… kan bagus…

Ammi selalu jugak pergi sana… kat sana ada kawan Ammi.. nama dia, Semut (klik)… dia orang kuat yang menajaga fitness ni dan dia jugak yang banyak tolong Ammi dari segi penerangan penggunaan alatan dan macam-macam lagi..

kat Titanium Fitness ni jugak harga sangat berpatutan jika nak dibandingkan dengan Celebrities fitness atau pun Fitness First

Sesiapa yang nak cari GYM yang menggunkan bajet yang berpatutan dan kemudahan yang selesa.. boleh la memilih Titanium Fitness ni…

kalau korang register sebagai ahli kat sini.. korang akan dapat 1 t-shirt titanium fitness.. best~~

kalau nak tahu lebih lanjut… KLIK SINI!!!

 

Gambar ni  kecik sebab copy daripada internet… by the way.. Titanium Fitness ni terletak di tingkat atas Produa

kat sini ada beberapa benda yang Ammi suka…. antaranya..

1. boleh buat pilihan samada nak bayar per-entry atau nak jadi membership (bayaran bulanan)

2. kat sini selalunya ramai waktu malam.. ammi pergi selalunya petang… so dapat elak daripada ramai orang..

3. toilet nak salin pakaian disediakan… bersih dan selesa..

4. pekerja di Titanium ni semuanya baik-baik belaka.. senang nak mintak tunjuk ajar

5.  pengunjung kat titanium ni majoritinya tak sombong.. i like~~ hehe

Toilet kat belakang tu hah… kena buka kasut.. tindakan yang bagus~~

peralatan yang disediakan di Titanium Fitenss… yang tengah duduk tu kawan Ammi… lama tak jumpa dia… selalu jumpa kat Fitness je..

antara peralatan senaman yang disediakan….

Gym Facilities
★ Chest Press
★ Leg Extension
★ Cable Cross Over
★ Inner/Outer Thigh Combo
★ Leg Extension and curl
★ Olympic Bench
★ Leg Press/Hack Squat
★ Bicycle
★ Ball
★ Twist Stick
★ e.t.l

More Facilities
★ Car Park
★ Air Cond
★ Wifi
★ Drinks

Pilihlah Titanium Fitness sebagai tempat korang menyihatkan badan… selain daripada harga berpatutan, owner dia orang melayu.. dan support la bangsa melayu…

Tags: , , , , , , , , , , ,

22 responses to “Titanium Fitness Centre @ Ampang Waterfront”

  1. adamo says :

    menarekkk…bole la kita pegi beramai2…~

  2. Ammi says :

    adamo… jauh kot dari rumah ko… dari rumah ammi dekat ler….. ish ish… kaji jalan semula please….

  3. Epan says :

    Hui macam menarik.. apesal la fitness center sume jauh dari umah aku. saje je kan. haha..

  4. Ammi says :

    kalau nak p… weekend jom la ramai2 serang titanium… heheeheh…

  5. akma says :

    huhu cam kene lah plak kan entry nie..
    pas pi menternak lemak2,harus lah membakar nya kembali agar tubuh menjadi sihat dan kuat! semangat!majulah sukan untuk negara~~~~
    (haha tetiba kan??)

  6. Ammi says :

    akma.. alaaa… p je main kejar2 dengan anjing putih kat umah tu.. confirm turun ber kilo kilo… hehehe

  7. akma says :

    haha teeettttttttttt….
    2 bkn p main kjar2 lah beb,2 cri nahas lerrrrr~~~
    konfem lemak akma yg dia seret dlu!!haha
    mengong~~~

  8. Ammi says :

    ok la tu.. tak yah p buat treatment sedut lemak.. kikiki.. ammi pun dah lama tak p.. nnt dah ok balik ingt nk p balik…

  9. Epan says :

    Weekend? BBQ sudah. Ahahahha.

  10. Ammi says :

    epan.. kan kan kan… BBQ pun senaman jugak.. senaman perut.. hehehe

  11. suraya says :

    assalamualaikum..
    nak tanya..peralatan cardio apa yang ada kat gym ni?
    ada cardio rowing dengan elliptical machine tak?

    cardio rowing tu yang gambar nombor 2 dari atas.yang ada pompuan tengah guna tu.

    http://www.machine-rowing.net/tag/cardio-machines-picture/
    tak tau la btol ke tidak namanya.

    lagi satu..sebulan fee dia berapa ye? ada tempat mandi tak? thank u.

    • Ammi says :

      suraya… actually ammi dah lama xpergi sana sebab dah pindah rumahkan.. so mmng susah nak pergi.. tapi kalau x silap sekrang ni yuran dalam RM90 sebulan.. student RM70 sebulan…

  12. suraya says :

    alamak..salah nama. hehe.. tapi u faham kan maksud i.
    dulu i guna alat tu..memang banyak la inches turun. peha dgn perut pun firm.
    sebab tu i mmg mencarik alat tu sekarang. tapi tak tau gym mana ada.

  13. Mr Ricky says :

    Hello There………..My Name Is Ricky And I Am Looking For The Owners Of Gym Please Contact Me By Email :rickyd72@gmail.com Mobile 6016 283 6739…………..Thank You With Regards Ricky

  14. lina says :

    Tlg bagi contact no titanium

  15. john says :

    bwh 18 tahun boleh masuk ke?

  16. Ammi says :

    john..
    kalau tak silap ammi… boleh saja kalau bawah 18 tahun pun.. cuma bayar jer la.. hehe

  17. ash says :

    ada x jual susu protien monster mass kat situ?kalo ada boleh tau harga?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: