Duitku Untuk Lampumu @ I-City Shah Alam

Baru-baru ni Ammi, adik Ammi dan Family Pak Long Ammi pergi jalan-jalan ke I-City Shah Alam…. orang dah berkurun berabad dah pergi sana.. aku baru nak pergi.. ermmm… memalukan….

Tu semua au tak kisah sangat.. yang aku kisahkan sekarang ni, bayaran masuk ke I-kCity…. awat “”MURAH SANGAT“”…

Dulu masa mula-mula dibuka kepada orang ramai masa tu free je masuk… pastu naik RM2.00… pastu naik RM5.00

dan sekarang pada 25hb Dicember 2010… hari Ammi visit..bayaran masuk bagi sebijik kereta berharga RM10.00…  

OMG!!!…. sungguh mahal… dan yang Ammi tak puasa hati tu banyak betul lampu-lampu yang dah tak menyala… dan ada tempat yang tertutup… ermmm… agak sedih dengan servis…

ada jugak Ammi terdengar orang mengomel rugi dia bayar RM10.00… so bagi Ammi macam agak kronik la bila ramai pengunjung merungut kannn~~~… cepat-cepat la tingkatkan mutu servis ye…

 

 

 

 Masa ni gambar desperate… masa ni la semua lupa nak cas battery kamera… apa daa….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: