Selamat Pengantin Baru Nitty & Ema

29 Janurai 2011

Selamat pengantin baru untuk Nitty dan juga Ema…

Majlis perkahwinan telah berlangsung di Bukit Templer,Rawang…

Ammi datang dengan 2 biji kereta.. Tabby 1 biji, Daniel 1 biji… hehe… lama jugak Ammi tak makan nasi kenduri… so kenduri Nitty & Ema ni memang tak lepas peluang la nak melantak kan…

tapi yo yo ooo je la kan.. sampai kat sana tengok orang ramai terus cover ambil nasi sikit-sikit je… “Diet katanya~~”

overall majlis perkahwinan berlangsung dengan jayanya.. Ammi & the geng sampai lewat sikit.. kalau tak silap dalam jam 3.00 petang.. itu pun masih ramai tetamu yang datang..

ni ada la sikit gambar kenang-kenangan bersama Nitty & Ema..

Ema & Nitty (kat banner tu Ammi salah type sikit.. heheh.. halal je la ye)

Darren & aweknyer, Naju, Epan, Nity & Ema, Ammi dan Bard

Nana & Rahimi

Special Guess Adi… Epan’s Friend

Lepas selesai di Majlis perkahwina Nitty & Ema, kitaorang pergi Shah Alam kejap singgah ambil Mashmalow..

lepas tu terus pergi Mines… tujuan utama sebab nak pergi kedai komputer asalnya.. lepas tu nak jadikan rezeki, Nana belanja kitaorang makan Nandos… huhu.. dap dap dap.. credit to Nana…

Lepas ni Ammi buat entry khas untuk Nana pulak ye… hehe

with two handsome boys~~ yang atas sekali tu Danish… yang kecik sekali ni Farish…

perut kenyang, hati senang… terima kasih sekali lagi untuk Nana… dan SELAMAT PENGANTIN BARU Nitty & Ema…

Tags: , , ,

6 responses to “Selamat Pengantin Baru Nitty & Ema”

  1. Epan says :

    hoo ade jugak entry pasal ni, ingat lupe nak crita. haha.

    lepas ni turn sape plak?😀

  2. Ammi says :

    epan :
    mana ada lupa.. cuma mood malas tu melanda kejap… huhuhu..
    lepas ni citer pasal bukit sejuk yang ramai bangla pakai baju eskimo.. kikiki..

  3. adamo says :

    naju kab ba raw? lololololol~

  4. Ammi says :

    adam~`
    Kab Ba Raw katanya.. hahaha… naper.. hang terkejut ka??? ayu kan…??

  5. nana el says :

    u are welcome ammi🙂

  6. Ammi says :

    nana el :

    sama-sama~~ hehehe😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: