Congratulation To Nana & Rahimi

4 February 2011 – Jumaat

Tahniah buat Nana dan Rahimi di atas majlis pertunangan mereka yang telah berlangsung pada 4 Feb 2011 hari jumaat bersamaan dengan 1 Rabiulawwal 1432  hijrah..

Nana kalau tak ingat tarikh pertunangan boleh la refer blog Ammi ni.. complete sekali dengan tarikh bulan islam… hehe

Majlis ni berlangsung di Nilai.. di rumah perempuan.. memang la kan, takkan rumah lelaki pulak.. baru la “”perigi cari timba macam tu””..

Aturcara majlis bermula pada jam 10.00 pagi hingga 1.oo petang… majlis selesai sebelum solat jumaat…

kejap je majlisnyer… cakap-cakap apa yang patut lepas tu habis.. yang lamanyer majlis makan… hehehe… suke suke suke~~

yang pastinyer semua lauk-pauk dan dissert Ammi puas hati 100%… sangat sedap.. makan sampai sesak nafas ni..kena istighfar je banyak-banyak takut mati pecah perut..

walau apa pun tahniah untuk Nana & Rahimi… Ammi ada sediakan sikit gambar kenangan kenangan..

Nana & Rahimi

sempat la bergambar kenang kenangan.. hehe..

rombongan dari pihak lelaki dah sampai.. (masa ni Nana dah hilang arah tuju.. cramp dalam bilik.. kikiki)

 majlis sedang berlangsung (Live dari Nilai)

 

kalau tak silap Ammi hantaran pihak lelaki 5.. pihak perempuan balas 7.. hantaran korang memang cantik dan nampak lembut.. pilihan warna baik

 

dah settle bagai.. get ready nak pergi nom nom nom…

 

 menu hari tu mantap dan terbaik dari ladang nak habaq mai kat hampa semua~~

1. Ayam goreng rempah

2. Daging salai masak lemak

3.  Sayur campur

4. Ikan kering masin

5. Popia goreng salut sambal

6. Kuih kauci

6. Air oren

 

semua sedap.. tak ada yang tak sedap….

Yang ni pulak cupcake bersalut cheese & tart cheese… sukar digambarkan kesedapannya…

by the way.. dulu Ammi  memang tak suka sangat cupcake sebab mind setting Ammi cakap cupcake ni biasa je.. sebab selalu makan yang tak sedap jekan..  tapi mind  setting dah tukar sekarang lepas jumpa cupcake yang ni.. memang nak lagi.. nak lagi nak lagi.. plessss~~

sebelum balik dapat  Goodybag… huhuhu.. dalam ni pun ada benda yang best… yang penting ada sesuatu dalam goodybag tu yang dibuat khas oleh Nana… nak tau apa dia…  biarlah rahsia.. hehe..  

 

Congratulation to Nana & Rahimi….

 

p/s :

tarikh kahwin harap-harap biar lah bawah 25 hb… takot clash dengan kenduri kahwin abg Ammi.. bulan yang sama… huhu

Tags: , , , ,

4 responses to “Congratulation To Nana & Rahimi”

  1. nana el says :

    thanks ammi, buat entry ni, n thanks again for coming. pastu nana dh “curik” gambar atas tu, nak wat wallpaper. hihihi

    p/s: majlis dua2 belah akan dibuat sblm 25hb. hihihi😛

  2. rahimi says :

    thank’s ammi,suke suke suke…😀

  3. Ammi says :

    welcome… actually ammi enjoy masa majlis tunang nana…
    ambik l apic ni.. nak ambik semua pun tak pa… tuan punya badan jugak.. hehe..

    bagus la macm tu.. x clash dengn kenduri kawin abg ammi…

  4. Ammi says :

    sama2 rahimi.. suke suke suke jugak laaa hahha… :-))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: