Status Luahan Rasa

Assalamualaikum…

Actually entry kali ini Ammi nak bagi tau kat korang semua apa yang baru di blog Ammi…

tak ada apa sangat yang aneh kat blog Ammi ni.. just nak bagi tau WIDGETS yang baru Ammi tambah.. Widgets itu adalah Nuffnang XChange

korang boleh tengok blog-blog yang unik yang di pilih secara average di dalam Tab RSS dan klik entry tersebut… secara tak langsung korang boleh jumpa blog-blog yang menarik untuk di baca dan sekali gus support member-member blogger kat luar sana…

yang paling penting.. korang boleh baca STATUS LUAHAN RASA Ammi di Tab STATUS..

banyak benda menarik yang boleh korang jumpa dengan NUFFNANG ni.. jadi kepada blogger-blogger kat luar sana, kalau korang ada blog, jangan lupa register dengan Nuffnang dan explore dunia Nuffanng yang menarik ni…

Status Luahan Rasa..

kalau bukak blog Ammibear jangan lupa visit-visit Nuffnang XChange kat bahagian bawah sekali sebelah kanan.. seperti yang ditunjukkan pada anak panah merah tu..

By the way, widget tu boleh Maximize dan Minimize.. just clik tanda (+) / ( – ) berwarna hijau…

itu sahaja untuk kali ni.. hehe

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: