KL View 2011 @ Bukit Ampang

Lepas Ammi balik dari Empangan Semenyih.. macam yang Ammi cerita dalam entry yang lepas, Ammi rehat-rehat kejap kat rumah..

Sebab apa Ammi rehat??.. sebab malam tu ada lagi plan nak pergi shooting gambar lagi… kikiki

tapi tempat shoot gambar malam tu  telah pun dipilih iaitu di Bukit Ampang… ataupun nama glamernyer orang panggil Menara Tinjau / Look Out Point…

actually Ammi tak naik pun ke bahagian menara tinjau tu.. kitaorang pergi bawah sikit dari menara… lepak tepi jalan je…

kalau korang nak tau.. tempat Ammi lepak ni pun ada jualan-jualan jugak.. ada~~

jagung bakar..

yong taufu..

burger..

minuman segera / bancuh.. dll

itu je la yang Ammi perasan malam tu.. mungkin ada lain lagi.. tapi tak tengok sangat.. sebab pergi malam minggu.. so faham-faham la orang kat atas tu macam mana kan.. memang ramai ler..

Klik :

PENGINAPAN DI KUALA LUMPUR

pilihan Ammi malam tu makan jagung bakar… sedap oooo… harga dia dalam RM2.50 sahaja

Nampak menarikkan jagung bakar dia…

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

kalau korang nak lepak kat Menara tinjau tu boleh.. tapi kena bayar parking la.. tak mahal pon..

harga parking.. RM2.00

dekat dalam menara tu makanan dia boleh tahan la harganya… jadi kepada yang nak dating-dating untuk bajet ciput tu boleh la lepak kat tempat Ammi lepak ni…

Malam tu pemandangan Kuala Lumpur memang cantik.. tapi ada  sikit-sikit je jerebu…  memang santai la kat atas sana…

tetapai bila korang ada kat atas bukit ni.. korang tak dibenarkan melakukan aksi-aksi aneh.. kalau tak caya tengok papan tandan ni…

papan ni cakap…. “DILARANG BERKELAKUAN TIDAK SENONOH ATAU BERPERANGAI TIDAK SOPAN DIKAWASAN INI”.. ada faham ka???

so apa lagi.. jom la ramai-ramai naik bukit Ampang makan jagung bakar.. boleyyyy~~~~ hahah

Tags: , , , , , , , , , , ,

10 responses to “KL View 2011 @ Bukit Ampang”

  1. Bear says :

    Fuh! jagung bakar settapppp. Nyam nyam…om nom nom nom!!

  2. Ammi says :

    tu.. memang sedap kan.. nak lagi nak lagi…

  3. akma says :

    mak aih!! jagung btul2 wat jiwa bergelora nk ase..
    perghhh!!misti sedap hingga menjilat jari-jemari..
    can’t imagine kesdapan nyer..huhu

  4. Ammi says :

    akma..
    memang sedappp~~~ jari kaki pon rasa nak jilat jugak sebab sedap sangat.. kikiki… kena try…

  5. akma says :

    ambuihhhh!!melampau lah 2 kesedapan nyer…
    tp an klau beli xsedap kot,hahaha
    teetttttttt………

  6. Ammi says :

    HAHAH… tekak org lain2.. so rasa pon lain2 la… bagi Ammi sedap je..
    kalu beli dan makan kat situ rasanya lagi sedap sebab panas2 kan..

  7. adamo says :

    wahh~. menarekkk.. jom pegi~!

  8. Ammi says :

    adam.. jommmm~~~ makan jagung lagi sekali…

  9. syeeda sobbihi says :

    terlioqq aihh tengok jagung bakaq! perghhh.. perotku nyanyi2 dah..

  10. Ammi says :

    syeeda…
    memang terlioqq~~~~ nyum nyum~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: