Selamat Hari Tua~~~ Ammi

Lebih kurang  dah tiga 3 minggu Ammi tak berupdate blog… tetiba update blog je terus citer pasal hari tua…

Setiap hari, ada je umur orang yang akan meningkat….. macam tu la jugak Ammi… bila ingat-ingat balik, dah banyak kenangan manis dan pahit Ammi lalui… tapi Ammi yakin pengalaman yang tak boleh kita lupakan adalah pengalaman kita semasa zaman sekolah… tak kira laa masa sekolah rendah ke, menengah ke atau zaman universiti..  rasanya di situ lah kenangan-kenangan kita dikumpul dan dibawa sehingga kita tua nanti..

Bila dah tua nanti, akan lalui pulak hari-hari yang sedih apabila kita dapat tahu kawan-kawan masa zaman sekolah kita dulu sudah pergi meninggalkan kita seorang demi seorang…. dan akhirnya sampai giliran kita pulak yang akan tinggalkan semua kenangan berharga kita di dunia ni menuju ke dunia yang lain….

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.

ok.. habis mukaddimah…~~~

Kalau korang nak tahu pengalaman Ammi, sepanjang Ammi hidup, ini la kali pertama Ammi dibelikan sebuah kek hari lahir yang tertera nama Ammi di atasnya…

Ammi sangat-sangat terharu sebab akhirnya impian Ammi nak kek hari jadi terlaksana.. dan ianya berlaku semasa umur Ammi mencecah 26 tahun…

Kek ni dibelikan oleh Hafiz untuk Ammi…  bukan setakat kek, ada jugak Big Epal satu kotak besar…  jutaan terima kasih untuk Hafiz sebab merialisasikan impian Ammi yang Ammi tunggu-tunggu…

Cheese Cake Secret Recipi..

Big Apple…

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

walaupun kek dah ada.. tapi sedih tu tetap la sedih sebab tak ada siapa pun yang tengok Ammi potong kek malam tu, kecuali Mak Ammi yang tersayang, kawan terbaik Ammi Shahratul Akma dan kawan Ammi, Wali…

Ammi pura-pura je gembira malam tu sebab syok sendiri nak potong kek harijadi…. tak ada bacaan doa, adik beradik pun tak datang…

tapi tak apa la… Ammi redho.. memang nasib Ammi dah ditetapkan macam tu… walauapapun terima kasih untuk mereka-mereka yang ada pada malam tu…

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ini gambar kenangan sambutan hari lahir Ammi yang paling manis sepanjang Ammi hidup…

syok sendiri potong kek~~ hehehe~~

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Terima kasih jugak kepada kawan-kawan Ammi di Facebook yang wish birthday untuk Ammi… actually tahun ni jugak adalah tahun yang paling ramai Ammi terima ucapan harijadi…

tak lupa jugak terima kasih Ammi untuk Akma, Epan dan Abg Nik untuk hadiah ulang tahun Ammi..

terima kasih semua.. ini la kenangan ulang tahun kelahiran Ammi yang paling manis buat Ammi…

Tags: , , , , ,

6 responses to “Selamat Hari Tua~~~ Ammi”

  1. Zetty Ali says :

    ammi!! happy belated birthday we.. sorry lmbt wish.. bukannye aku lupe.. aku ingat sebelum kejadian hari lagi.. tapi aku nie xnakla menyemak wish bday kat wall fb ko.. sebab aku rase semak sgt.. haha.. papehal pun. SELAMAT HARI JADI.. SEMOGA BERJAYA DALAM KEHIDUPAN DUNIA DAN AKHIRAT.. SUKSES! SUKSES! SUKSES! =)

  2. Ammi says :

    terima kasih zet… alaaa~~ tarak hal… kalau x wish pun actually aku dh biasa dah…. kalau ada sambut birthday pun ala kada je..
    btw, thanx ye…

  3. akma says :

    hoho sama2 kasih en ammi..
    wah..wali pun masuk nie..(glemeres tau wali band!)haha
    akma hope di usia yg semakin matang nie,berubah lah demi kebaikan…hihi n sma2 lah kiter saling ingat mengingati…

  4. Ammi says :

    wali band pun nk famous gak…

    btw, thanx akma~~~ hehehe..

  5. Epan says :

    Sambut bday jauh sgt cane nak dtg? hahaha. tape bole postpone kite wat bbq. ade je alasan nak bbq. hahaha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: